2777
2789

سلام این حرفارو حتی ب عزیزترین ادمای زندگیم چ دوست چ مادرم نزدم

من ی دختر۲۲ساله ک درسخونم ودستم توجیب خودمه از بدبختیایی ک داشتم میخوام بگم

همه چی از سال سومم شروع شد متوجه فالوکردن پیج زنای بدتوسط پدرم شدم نگین مادرت نیازشوبراورده نمیکرد ک اونموقع هنوز باهم میخوابیدن ن الان ک ۳ساله جدامیخوابن قهرم نیستن کلا مادرم دیگ میلی بهش نداره

هی خودموزدم ب اون راه ک بابا بیخیال هوسه میگذره نمیتونستم سال چهارمم فوکوس کنم رواین موضوع کنکورهمه چیزم بود اما خیلی تنگ دست شده بودیم بابام ب عالم وادم بدهکاربود ومامستاجرباپول پیش ۲۰تومن هنوزم همونه 

چیزایی رو اسفندپارسال تجربه کردم ک عین قصه هامیمونه این رمان زردای ایرانی

بخاطر۱۶میلیون بدهی چک ضمانت ۴۰تومنی برای کسی کشید و۵۶تومن ردهی مارو بدبخت کرد وانداختنش زندان و ما درب در و چندماه بابدبختی ۲تومن اجارمونو جورکردیم حقوقم کمه حتی اوایل ب ۱تومنم نمیرسید برادرمم متاهله و کمکمون میکرد

گوشی پدرم دستم بود وکاراشوچک میکردم تامتوجه چتش با ی زن شدم شمارشوبرداشتم وهمه چیشوپاک کردم ک وقتی ازادشد نبینه ماشینمونو فروختیم واومد بیرون تریاک میکشیداما هربارمیگفتیم پولو چکارکردی چرااینکارو میکنی دادوهوار راه مینداخت وما ازترس ابرولال میشدیم نگین باید سنگاتونو وامیکندین وفلان کردیم نشد

ب زنه پیام دادم پاتواز کفشمون بکش بیرون اول گف پدرت ب محبت نیازداره و ولی ماقط کردیم واینا اعتنادنکردم تاوقتی پدرم اومد بازفهمیدم درارتباطه نمیدونم کی پیام داد پیام دادم ب زنه وهرچی فش ک تاحالا توزندگیم نداده بودم دادم و اسکرین گرفتم و فرداش برای بابام فرستادم وگفتم برات متاسفم ک داره ب دخترت میگ خراب و توبی غیرتی ک گف زنه رونمیشناسه ویکسال پیش شمارشوپیداکرده هیچی بینشون نیس باور نکردم چون میدونستم هس اما دیدین بعضی جاها میبر

ین ومیخواین چیزای بدنشنوین دیگ میخواستم نشنوم وبرام مهم نباشه فک کنین دوسال کنکورم درگیرکم اوردن پول صابخونه و جواب تلفنای اونودادن بود چندساله هیچی ازش نخواستم برام بخرا از۱۹سالگی ک دانشگا رفتم پول دراوردم هرچندکم الانم توخرج خونه کمک میکنم ونمیذارم مادرم سختی بکشه وخواهرم درس بخونه

امشب مامانم تصادفی دنبال قرص توجیب بابام بودتا باز تریاک پیداکرد بهمون گف دیگ نمیکشه اما نمیتونیم الان ترکش بدیم شرایط نیس توکرونا وبی پولی

گفتم نگه داره تا بعددادن اجاره خونه بندازیم جلوش وبگیم چیه

خانوما نگین مادرت چکارمیکرد وفلان مادرم خیلی سختی کشیده خیلی تنهاس وانگارازش سردشده باورتون میشه اگر حقوقم ۴ ۵تومن بود میگفتم ازخونمون بره 

داشتم خفه میشدم من موضو خیانتو ب مادرم نگفتم چون بگم خوردمیشه وفکروخیال میکنه مریض میشه

میشه دلداریم بدین😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هیچوقت نمیگم اما داشتم منفجرمیشدم اینجاگفتم

فدای سرت عزیزم 

منم خیلی زندگیم سخته ولی میدونم یروز همه چی درست میشه یا حداقلش بهتر میشه

میدونم دشواره ولی جدی نگیر چیزیو

خب الان این پدر ارزش احترام گذاشتن داره؟ الان یه عده حمله میکنن بهم ومیگن بله که داره چون به ه ...

ن در اکثرموارد نه وقتی میبینمش خائن بودنش میادجلوجشمم ونابودمیشم اما دوسمون داره حتی ب فگرمامانمم هس واین عجیبه برام همش میگم ینی زنه رو ول کرده مامانم ی کلیه درد داره صبح زنگ میزنه چطوره بریم دکتر کم نمیذاره دوسمون داره اما نمیتونم اینکاراشو هضم کنم برادرم میگ خونه مونو مفت فروخت الان ۸۰۰میلیون شده میگم بیخیال داداش فک کن نبوده همش درحال روحیه دادنم اما خودم چی