2777
2789
تاحالا تیغ و ژیلت استفاده نکردم اصلا نمیتونم تصور کنم ژیلت رو...فقط اپیلیدی.. اون زیرپوستی ها رو هم ...

وای زیر پوستی هارو که در میاری زخم میشه من شوهرم بدش میاد میگه پوستت خراب شده نزنی با پشم پوستت قشنگتره تا اینطوری😕

پوست کلفت تر از من وجود نداره😄 یمدت باهاش کار میکردم برای همه قسمتای بدن ولی دردش خیللللی افتضاحه حتی برای دست

من که فقط برای زیربغل استفاده میکنم ازش

همون موم و وکس خیلی بهتره

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپیلیدی درد داره ☹️

نه والا 

من از بدو ورود به استانه ی اصلاح موی بدن اپیلیدی زدم الان بعد از ۱۵ ۱۶ سال استفاده اصلا دردحس نمیکنم و موهام انقدر سست هستن گاهی با انگشت تک و توک مونده باشعگه میکَنم

😍😍😍

اگه میری لیزر نباید موهارو از ریشه بکنی،چون فولیکول مو از بین میره و دیگه لیزر جواب نمیده

شیو بهتره

یا اینکه ۶هفته قبل لیزر نباید اپیلاسیون کنی و موهارو از ریشه بکنی که فولیکولش ساخته بشه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
وای زیر پوستی هارو که در میاری زخم میشه من شوهرم بدش میاد میگه پوستت خراب شده نزنی با پشم پوستت قشنگ ...

عهه تاحالا دقت نکردم اخه خیلی عمیق زیرپوست نیست .وقتی با ناخن یواش میکشم روش درمیاد..

😍😍😍
من آخه نکشمم موکه میمونه زیر پوست ملتهب میشه و دون دون قرمز

اره منم دون دون میزنه گاهی و اونجا رو فشار میدم با انگشت و میاد بیرون..

یذره دردسر دتره ولی خدایی از ژیلت و تیغ خیلی بهتره همین که موها تیغ تیغی بیرون نمیاد و تندتند لازم به ژیلت نیست خیلی ارزش داره

😍😍😍
وای گذشته از ظلم دردش بیکینی پر از لنفه اصلا سرطان زاس موهارو بکشی ممکنه تحریک بشه سلول سرطانی بشه&n ...

واقعاااا!!!😰😰😰

اخه اپیلاسیون هم همینجوریه  تازه اون میکشه ولی اپیلیدی نمییکشه پوست رو 😰

😍😍😍
وای گذشته از ظلم دردش بیکینی پر از لنفه اصلا سرطان زاس موهارو بکشی ممکنه تحریک بشه سلول سرطانی بشه&n ...

عزیزم من خیلی وقته اپیلیدی رو انداختم کنار

اون دوستمون گفت کلا فقط از اپیلیدی استفاده میکنه