2777
2789
عشرت  هر جا میرم  میبینمت😅😆 اپیلیدی ت مارکش چیه؟  من فقط پاهامو  باهاش  ت ...

از این تاپیک به اون تاپیک رفته و تجربه هامو در اختیار نی نی سایتی ها قرار میدم 😂

مارکش نمیدونم عزیزم باید برم نگاه کنم

آره خیلی درد داره

من چند بار واسه بیکینی استفاده کردم اصلن نابود شدما کبابم کرد

انداختمش کنار

ولی دست و پا و صورت دردش کمتره 

آخ آخ من چیکار به عشق تو دارم خواهر😂

اپیلیدی رو میگم دیگه😍😍😅😅

چندماه پیش سیمش قطع و وصل میشد همسرم اپیلیدی رو برد تا مطابق باخلش ادابتور بگیره و از دستش افتاد تو جوب سر بازار تهران..پشت تلفن تهدیدش کردم گفتم یابا عشق من برمیگردی خونه یا اصلا نمیای😅😅😅طفلی رفت ۸۵۰ داد یکی خرید اورد گفت بیا بیا با این عشقت😅😅

😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها با صمغ  عربی چجور کار میکنید. من گرفتم خیلی سفته  انگار به پوست هم  نمیچسبه

اولش سفته چند دیقه بذار کنار بخاری یا یکم سشوار بگیر یکم که نرم شد با چاقو بردار چند ثانیه با دست بازی کن بزن رو پوستت 

از این تاپیک به اون تاپیک رفته و تجربه هامو در اختیار نی نی سایتی ها قرار میدم 😂 مارکش نمیدونم عزی ...

عزیزم🤣🤣🤣🤣 وای  تصورشم  وحشتناکه بخدا .  گرفتلر شدیم  با این موهای زائد😑😑😑

Karma😊
منم انداختمش کنار ولی بازم دست و پا بهتره دردش کمتره

آره و کلا هم بدرد همون دست پا میخوره چون فک میکنم موی صورت اینارو کلفت میکنه ، بند فقط برای صورت خوبه کلاژنای صورت هم فعال میکنه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
چرااااااا😂😂😂😂

تاحالا تیغ و ژیلت استفاده نکردم اصلا نمیتونم تصور کنم ژیلت رو...فقط اپیلیدی..

اون زیرپوستی ها رو هم با موچین یا ناخن راحت درمیارم..

واقعا زندگی بدون عشقم برام خیلی سختهه

😍😍😍