2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار اینکارو کردم نابود شدم  دیگه گذاشتم کنار اپیلیدی رو

خوب بوده از حال نرفتی😱😱😱 چجوری طاقت آوردی😭😭😭😭

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

۱۵ ساله استفاده میکنم......زیر بغلم که دیگه اصلا درنمیاد.....پاهامم شاید دو سه ماهی یک بار اپیلیدی کنم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

خیلی خوبه من استفاده میکنم با اینکه تنبلی تخمدان دارم و خییییییییییلی پر مو هستم ولی فقط ماهی یبار استفاده میکنم تا چندین هفته پوستم صاف صافه

برای دست پا زیر بغل اپیلیدی

بیکینی ژیلت

صورت تیغ

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
من دارم خیلی درد داره مخصوصا بیکینی ولی خوبه تا یکماه راحتی تقریبا

عشرت  هر جا میرم  میبینمت😅😆 اپیلیدی ت مارکش چیه؟  من فقط پاهامو  باهاش  تمیز میکنم  خیلی درد داره. بیکینی  چجور تحمل میکنی  دختر🤕لیزر  میرم  هر جلسه میگم  غلط کردم 

Karma😊
چند بار اینکارو کردم نابود شدم  دیگه گذاشتم کنار اپیلیدی رو

بیکینی اپیلیدی

دردم اومد :///// من بیکینی رو با ژیلت میزنم دست و پا و زیر بغل با اپیلیدی

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
میخوام کم شه چون لبزر میرفتم بیشتر برای پا و اینا میخوام دردم تحمل میکنم مشکل ندارم😂

پس بگیر و راحت استفاده کن...من الان قسمت داخل ساق پام کلا مو در نمیاره اصلا و بقیه ی جاهاش هم ماهی یبار استفا ه میکنم شاید در حد ۱/۳ ناخن بلند بشه بعداز یکماه

😍😍😍
فشارم افتاد خیلیییییییی درد داره ولی برای دست و پا و صورت ... دردش کمتره

من همون برای دست و پا فقط استفاده کردم اونم بعد یه مدت هم دستم هم پام موهای زیر پوستی در میاورد دیدم اصلا بدرد بخور نی 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

دردش فوق وحشتناکه

مخصوصا اگه پر مویی و موهات ضخیم باشه.

اصلا نمیشه تحمل کرد.

به نظرم برا ابزار شکنجه خوبه🥴🥴

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم