2777
2789
دردش افتضاح زیاده اگه آستانه تحملت پایینه اصلا نخر من خودم آستانه تحمل دردم بالاس و گاها حتی کل بدن ...

مو بلند باشه دردش بیشتره من ک کوتاس دردش کمتره

من خدا را برایت آرزو می کنم ای دوست❤
من داشتم بعد چند وقت موهای زیر پوستی در میاری، الان ده ساله برای من داره خاک میخوره بدرد نمیخوره کرو ...

لیزر میرفتم نازک شده و به خاطر کرونا هی جا ب جا میشه گفتم دیگه ژیلت نزنم اپلیدی بگیرم نمیدونم موندم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داره کلا  من فشارم میفته

برای موی دست اینا اونقدرا دردش زیاد نی ولی جاهای حساس بدن دردش خیلی زیاده بعد یه مدتم موهای زیر پوستی در میاری اصلا خوب نی اون اوایل که اپلیدی خیلی باب شده بود گرفتم بعدش دیدم خیلی آشغاله 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
آره واقعا برای همیشه خلاص میشی منم میخوام برم ولی هر وفت که کرونا تموم بشه😉 

بهترین کاره

خصوصا فول بادی. بعدش هی خودتو نگاه میکنی کیف میکنی با خودت میگی کاش زودتر میرفتم 😁

لیزر میرفتم نازک شده و به خاطر کرونا هی جا ب جا میشه گفتم دیگه ژیلت نزنم اپلیدی بگیرم نمیدونم موندم ...

نه اصلا اپلیدی نگیر خیلی بدرد نخوره اگه حالت بد نمیشه واجبی بگیر ولی همون ژیلت تا بعد کرونا بنظرم بهتره

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
من واسه بدنم استفاده میکنم درد داره یه کم قابل تحمل،موها رو کم پشت میکنه و دیر رشد میکنه،مارک فیلیپس ...

میخوام کم شه چون لبزر میرفتم بیشتر برای پا و اینا میخوام دردم تحمل میکنم مشکل ندارم😂

بهترین کاره خصوصا فول بادی. بعدش هی خودتو نگاه میکنی کیف میکنی با خودت میگی کاش زودتر میرفتم 😁

عالی بود😂😂🤣🤣 

اره من درد ک داره ولی عادت میکنی ب دردش قابل تحمله ولی نباید بذاری زیاد موهای زائد بلند شه اونجوری ب ...

چون ریشه ی مو رو انقدر سست میکنه که مو جون نداره از پوست بزنه بیرون و زیر پوستی میشه ولی با موچین قابل حله

😍😍😍
آره عزیزم بیکینی درد داره  

اوه اوه اینکارو با خودت نکن😭😭😭 چجوری طاقت میاری همین که الان فقط گفتی فشارم افتاد