2777
2789
عنوان

حسادت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 43 پست
جمله خوبی بود حتما این دفعه استفاده میکنم

وافعا موثره .مثلا حرف پسرخالشه مرد خوب جذابیه بگو پسرخالت واقعا پسر خوبیه اما خیلی راه داره تا ب اقای ما برسه.یا بگو ولی تو  تویی خوبی ی چیز دیگه برام

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بنظرم همسرشما دوست داره شما فقط از اون تعریف کنید چون شمارو فقط برای خودش میخاد و دوست داره از ...

اخه تعریفامم اونجوری نیست که خاص باشه

تو بقیه نظراتم گفتم

حتی در حد عادی ام همینجوریه

از فامیل تعریف کنم که خون بپا میشه اصلا

منم ناراحت میشم و زورم میاد و سریع واکنش نشون میدم ، خانمم حواسش هست یه لبخند میزنه و دیگه ادامه نمیده. منم کشش نمیدم

یکم شما مراعات کنید، یکمم باید همسرتون اخلاقشو درست کنه

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
صحیح اونه که دست بزاری روی نقطه ضعف و حساسیت آدما!!!!!!  مجبوره از مردا تعریف کنه که شوهرش ...

متاسفانه حرفتونو قبول ندارم

من نمیتونم خودمو کلا تغییر بدم چون همسرم بی دلیل و بدون منطق حسادت میکنه

شمام اگه به مادر همسرتون حسادت میکنید باید بگم مشکل دارین

چون دارین به زنی حسودی میکنید که ۹ ماه همسرتونو تو شکمش نگه داشته،بزرگش کرده،شب بیداری کشیده و آرزوش بوده تو لباس دامادی ببینش

آده هر مردی بجز بابام انقدر بهش ابراز علاقه میکنم و  ازش تعریف میکنم که حد نداره ولی هیچ تغییر ...

همین که الان ساعت ۱ شب گوشی دستتونه و بالاسرتون نیست، یعنی بد دل نیست و فقط حسوده 😁

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
صحیح اونه که دست بزاری روی نقطه ضعف و حساسیت آدما!!!!!!  مجبوره از مردا تعریف کنه که شوهرش ...

حساسیت بیخود دارن همسرشون

اگه بگه فلانی مرد بدی نیست داد و بیداد میکنه

شمام بخاطر این دفاع میکنی که خودتم این رفتار اشتباه رو داری

باید خودتو اصلاح کنی و امنیت داشته باشه همسرت کنارت

متاسفانه حرفتونو قبول ندارم من نمیتونم خودمو کلا تغییر بدم چون همسرم بی دلیل و بدون منطق حسادت میکن ...

اول خوب متنو بخون بعد قضاوت کن. من نگفتم به مادر همسرم حسادت میکنم

گفتم به هر زنی جز مادرش!!!!!!! 

مشکل از عدم دقت و توجه شما به صحبت من بود