2777
2789
عنوان

حسادت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 43 پست

شوهر من فقد یکم حسودی میکنم اونم در حد عادی ن دراین حد همینجوریه ک اگه اون از یه دختری تعریف کنه من بدم میاد وحسودی میکنم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا نمیخواد مردی به چشمت خوب بیاد درمورد فامیلا هم اینطوریه؟ مثلا عمو و اینا؟ از خودش تعریف کن الک ...

آده هر مردی بجز بابام

انقدر بهش ابراز علاقه میکنم و  ازش تعریف میکنم که حد نداره ولی هیچ تغییری نمیکنه

اینکارو کردم یه مدت چند ماهه اصلا هیچی نگفتم  ولی بازم همون اخلاقشو داره

پس درست بشو نیست ولش کن کلا هیچوقت از مرد دیگه ای تعریف نکن مگر این که بعدش از همسر خودت تعریف کنی و بگی تو خیلی از اون بهتری 

کلا مردا بچه ان هیچوقت بزرگ نمیشن حسودا😒

پس درست بشو نیست ولش کن کلا هیچوقت از مرد دیگه ای تعریف نکن مگر این که بعدش از همسر خودت ت ...

ب ولا ما زنا حسود تریم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
این رفتار صحیح نیست سانسور کردن بی دلیل

صحیح اونه که دست بزاری روی نقطه ضعف و حساسیت آدما!!!!!! 

مجبوره از مردا تعریف کنه که شوهرش بی اعصاب بشه

شاید برا خیلی ها بعضی رفتارا عادی باشه برا خیلی ها نه

رفتار درست، مراعات کردن حال و احوال عشق و شریک زندگیمونه

عزیزم بنظرم همسرشما دوست داره شما فقط از اون تعریف کنید چون شمارو فقط برای خودش میخاد و دوست داره از همه نظر برای شما ایده آل باشه درکل پشت این خودخواهیش عشق و دوست داشتن ب شماست

شماهم درحد امکان از مردی تعریف نکنید ب مرور اخلاقش درست میشه

خب تعریف نکن عزیزم مجبوری مگه چرا دست میزاری روی حساسیتش والا منم شوهرم از هر زنی جز مادرش تعر ...

تعریفم که نکنم

بازم حسوده

نسبت به هر مردی

بی دلیل

حسادتم یه منطقی پشتش هست

مثلا یکی از آقایون اقوام دور خودش که واسه یسری مسائل کاری به همسرم کمک کرده بود فوت شده بود من گفتم خدا بیامرزتش مرد خوبی بود 

همین جمله شد دردسر