2821
2789
عنوان

كمكم كنيد😭😭😭😭

310 بازدید | 18 پست

سلام دوستان وقتتون بخير

راستش من حدودا ٨ روز ي هفته مونده بود ب پريودي بعديم ك دلم ضعيف درد گرفت گفتم حتما دارم پريود ميشم ك شبش بين ترشح غليظم ي باريكه خونه قهوه اي كمرنگ ديدم گفتم خب پس شدم 

ولي دوروز دردش ادامه داشت ميگرفت ول ميكرد ولي پريود نشدم 

يكمم عصبي و كلافه شدم 

گاهي سردرد بدي ميگيرم ب حدي ك حالت تهوع ميگيرم و حس ميكنم نميتونم چيزي بخورم گاهيم زير شكمم سمت چپ يا داخل رحمم تير ميكشه امروزم نميتونم بخندم ميخندم پايين دلم درد ميگيره دوروزم هست معده دردم شروع شده ميترسم قرص بخورم 🥺

بی بی چک بزن خب

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه بارداریه خب یه تست بزن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نشون ميده عزيزدلم ؟؟

ااره چندروز ازموعدت میگذره چون اینا که میگی علائمه بارداری هست

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
فردا پس فردا موعدمه 

احتمالا نشون میده

پس فردا موعدمه عزيزم

خب فردا بي بي چك بذار !!!! اگه منفي بود پنج روز ديگه هم بذار !! اگه ني ني ميخواي انشالله كه بارداري

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

درحال اقدام برای بارداری هستی؟

نشون ميده؟؟؟

اره عزیزم یه تست بزن اگه علائم داره یعنی هورمون بارداریت رفته بالا که باعث ایجاد علائم شده پس اگه تست یا ازمایش خون انجام بدی نشون می ده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز