2777
2789
تابستان

منم مشه حواب بدی😕😕😕

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد بلند وچهارشونه سبزه  مهربانه ولی وای به روزی که ناراحت بشه دست ودلباز ولی اوضاع مالی خراب ا ...

عزیزم خصوصیات ظاهری یا اخلاقیمو میگی😘

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
شوخ طبع...بی خیال و اروم

عزیزم خصوصیات ظاهری یا اخلاقیمو میگی؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
حداکثر. دو سال دیگه ولی بخت خوب و بلند ازدواج موفق پسر سفید لاغر قد بلند 😁😂من حسم هر چی بگه ج میدم ...

برون گرا هستی یه قیافه معمولی داره...آدمی هستی که عذاب وجدان میاد سراغت منطقی هستی

میشه بگی کی ب عشقم میرسم اینده خوبی دارم؟

اگ اره چندوقت طول میکشه خانوادم مخالفتی میکنن؟

گوشیم کی به دستم میرسه؟

ممنون میشم همشو جواب بدی😘

شوخ پر انرژی ولی به کسی زیاد نشون نمیدی که پررو نشن از دخالت متنفری 

رنگ مو بلوند روشن دوست داری لاغر و تقریبا بلند عایا درست بود عزیز؟❤

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘