2777
2789

بگید چی داشتین اول زندگی مشترک و الان چی دارید 

سن ازدواج خودتون و شوهرتونم بگید 

همچنین شغل شوهرارو🙈

تنکیو ❤️🤪

نمیشد مشترک نگی

عنوان خوندم خوشمزگیم گل کرد تو متن مشترک نوشتی دیگه نشد😐

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانام  ویادخدا😀😁

خونه داشتیم.هم من هم شوهرم😁 اما ماشین نه.۶ماه بعداززندگی مشترکمون ماشین گرفتیم.من اون موقع ۲۵بودم.اقامونم۳۲😊

شغلشم ک توی شرکت نفته

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

به نام خدا هیچ .

هیچ 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
من دوساله ک متاهل شدم  خودم ۱۹بودم  شوهرم۲۴  فقط ی خونه تو کرج داشت و دانشجو بودیم &n ...

اها یادم رفت بگم  شوهرم ی موتور داشت ک چن بار تفادص کرد منم مجبورش کردم ک فروخت 

خدمت خواهرگلم عرض کنم ک الان درحال حاضر  ۴تا النگو و ی ست  و ی جفت گوشواره  و یدونه گردنبند و دوتا انگشتر دارم اگ خدا بخاد میخام بخرم باز