2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 13651 بازدید | 122 پست
منم ال آرژنین خارجی دادم به دخترم از محصولات برند اروپا، تو اروپایییم، تاثیرش نمیگم ندیدم اما کم به ...

باید در کنارش کلسیم هم مصرف بشه و ورزش کنن تا اثرش بیشتر بشه چون ال آرژنین محرک رشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 18 سالمه قدم 173 هستش الات حس خیلی بلند بودن دارم واقعا دارمم عذاب میکشم بنظرم دختر باید کوتاه باشه ولی اگ شما دوستداری دخترتون بلند باشه من تجربمو بگم وقتی بچه بودم روزی 3 لیوان شیرو و ی عالمه ماست پیخوردم با هر وعدا غداییم اینم تجربه من

ببخشید بلوغ منظورته پریود شده؟ والله من ۱۹ سالمه ۱۴ سالگی شدم تازه  و قد من ۱۶۷ هستش و اینکه ...

افرین

راست میگه به پریودی ربط نداره

من خودم نزدیک 17 سالگی پریود شدم و قدم کوتاهه

ببخشید بلوغ منظورته پریود شده؟ والله من ۱۹ سالمه ۱۴ سالگی شدم تازه  و قد من ۱۶۷ هستش و اینکه ...

بله منظورم پریودش هست

به محض اینکه پریود شد بردمش متخصص غدد عکس نوشت ازمچ دست نوشنه بود سن تقویمی با سن استخوانی برابر است 

من 18 سالمه قدم 173 هستش الات حس خیلی بلند بودن دارم واقعا دارمم عذاب میکشم بنظرم دختر باید کوتاه با ...

خوشششش بحالت

منم به دخترام شیر نه پاکتی شیر ارگانیک بدون افزودنی، منابع کلسیم ولی نه فایده نداشت

ژن ملعون من غالبه گویا

من 18 سالمه قدم 173 هستش الات حس خیلی بلند بودن دارم واقعا دارمم عذاب میکشم بنظرم دختر باید کوتاه با ...

خوش بحالت واقعا درحسرت موندم یه روز کتونی بپوشم پیش شوهرم راه برم همش پاشنه بلند میپوشم

مرسی از راهنماییت 

بله منظورم پریودش هست به محض اینکه پریود شد بردمش متخصص غدد عکس نوشت ازمچ دست نوشنه بود سن تقویمی ب ...

خب توضیحش زیاد جالب نبوده یعنی مبهمه

چون یا صفحات رشد بسته میشه و یا بازه و رشد خوبتر ادامه داره

ولی درکل اگر صفحات رشدش هم بسته باشه رشد میکنه ولی کندتر 

بهش بگو حرکات کششی هم انجام بده حتما 

کلسیم و لبنیات هم فراموش نشه 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم