2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 13651 بازدید | 122 پست
افرین راست میگه به پریودی ربط نداره من خودم نزدیک 17 سالگی پریود شدم و قدم کوتاهه

بله درکل قد تحت تاثیر ژن هاست عزیزم😘

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خیلی بهم میایین انشالله خوشبخت بشین  من۱۵۶ یا۵۵ شوهرم ۱۸۰

شوخی میکنی

ظاهرا بهم نمی‌آیم مشکلی ندارم 

چون ایشون شاید زن ظریف میخواسته

منم که مرد درشت و بلند میخواستم

اما بچه هام حیوونیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نزار زیاد بلند بشن چون مث من حسرت ی پاشنه بلندو میکشن

مگه قدت چنده؟

من ۱۶۷ ام و ۴۷ کیلو ام ولی پاشنه ۱۲ سانتی هم میپوشم البته مهمونیا😅

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خب توضیحش زیاد جالب نبوده یعنی مبهمه چون یا صفحات رشد بسته میشه و یا بازه و رشد خوبتر ادامه داره و ...

بله حتما ممنون از راهنماییت  پارسال قبل کرونا شنا و باشگاه میرفت هفته ای ۳روز اینقدر قشنگ رشد میکرد از پارسال یکی دوسانت اضافه شده  

بله حتما ممنون از راهنماییت  پارسال قبل کرونا شنا و باشگاه میرفت هفته ای ۳روز اینقدر قشنگ رشد م ...

قربونت 

یخورده اذیت میشه ولی بارفیکس هم من شنیدم خوبه عزیزم براش 

هعی  ژن من زده داغون کرده نسلم رو

چرا انقد بی اعتماد به نفسی گلم 

من یه دختردایی دارم قدش ۱۵۰ هست و خیلیم چاقه 

ولی اوف 

جوری خودش رو میگیره انگار از دماغ فیل افتاده

بخدا یه بار ندیدم ناراحت قد کوتاهش باشه و دنبال لژ و پاشنه و اینا باشه 

ولی من با قد ۱۶۷ با وزن ۴۷ بدون کتونی لژ بیرون نمیرم😐

چرا انقد بی اعتماد به نفسی گلم  من یه دختردایی دارم قدش ۱۵۰ هست و خیلیم چاقه  ولی اوف&nb ...

خوش بحالت برو کیف کن 

من شوهرم راضیه

میگه زن خوبه ظریف و خیلی حس مردونگی داره

اما من دوست داشتم قدم بلند باشه کشیده مثل شما