2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 13651 بازدید | 122 پست
عزیزم اگه هزینش براتون مشکلی نیست مکمل آرجی پلاس به همراه کلسیم فوراور بهش بدین خیلی موثره. این مکمل ...

شوهرم دارو سازه از شرکت ال آرژنین و کلسیم میاره وای نمیدونم دیگه از همونه که شما گفتین یانه

عزیزم اگه هزینش براتون مشکلی نیست مکمل آرجی پلاس به همراه کلسیم فوراور بهش بدین خیلی موثره. این مکمل ...

منم ال آرژنین خارجی دادم به دخترم از محصولات برند اروپا، تو اروپایییم، تاثیرش نمیگم ندیدم اما کم به نسبت تبلیقاتشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ژنتیک هم خیلی ربط داره و بیشتر قد دختر به پدر میره  باباش قد بلنده ؟؟

همسرم خدا حفظش کنه رشیده

یعنی تو ایران که راه می‌رفت از همه بلندتر و چهارشونه تر 

اما خودم کوتاهم

دخترام به من کشیدن

شوهرم دارو سازه از شرکت ال آرژنین و کلسیم میاره وای نمیدونم دیگه از همونه که شما گفتین یانه

فوراور یه کمپانی آمریکاییه حالا دوست داشتین دربارش تحقیق کنین در مقایسه با بقیه محصولات خیلی خوبه ولی بخاطر تحریم تو داروخانه ها نمیارن باید اینترنتی خرید کنین

خب نگران این نیستم  هر چند دوست داشتم رشید تر بود کوچیکه خیلی  من هر تاپیکی داشتم اوایل ...

ای جااانم نگران نباشین تا پریود نشده ورزشهای کششی و بارفیکس انجام بده 

همسرم خدا حفظش کنه رشیده یعنی تو ایران که راه می‌رفت از همه بلندتر و چهارشونه تر  اما خودم کو ...

از ما باز نه منو خواهرم قدمون چون بابام خیلی بلنده به اون رفته بعد تو نت تحقیق کردم دیدم بیشتر دخترا از لحاظ قد سمت پدرشون میکشن البته استثنا هم هست 

فوراور یه کمپانی آمریکاییه حالا دوست داشتین دربارش تحقیق کنین در مقایسه با بقیه محصولات خیلی خوبه ول ...

آهان مرسی عزیزم بهش میگم شاید تونست از طریق دوست و رفیقاش پیدا کنه همکاراش زیاد میرن ماموریت خارج از کشور

ای جااانم نگران نباشین تا پریود نشده ورزشهای کششی و بارفیکس انجام بده 

ممنون 

والا نگرانم منم

تغذیه اش چقدر از کوچکی می‌رسیدم هرچه میگفتن خوبه زودی میدادم نمیدونم چکار کنم 

ببخشید بلوغ منظورته پریود شده؟

والله من ۱۹ سالمه ۱۴ سالگی شدم تازه 

و قد من ۱۶۷ هستش

و اینکه استارتر باز به پریودی ربطی نداره چون من تا ۱۷ سالگی بلند تر شدم😍

باید ببریش پیش دکتر غدد عکس مینویسه از مچ دستش بگیره 

و نشون دکتر میدن که نشون میده صفحات رشدش بسته شده خدایی نکرده یا نه

که به نظر من رشد میکنه حتما 

ولی حتما اینکارو کن گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم