2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون فکرکنم تازه میخوادعقدکنه ازمردهاکه یدفعه رنگ عوض میکنندخبرنداره

نه من ۱ و سال و ۵ ماه عقد کردم نه از نامزدم چیزی دیدم نه اینکه مشکلی داشته باشه و اینم بگم دادگاه که به زور نمیتونه کسیو پای زندگی نگه داره 

به چه دردی میخوره اخه حق طلاق من مرض ندارم که الکی طلاق بگیرم خدایی نکرده چیزیم شد خواستم طلاق بگیرم ...

اهکی ب همین راحتیا نیست 

فقط حق طلاق منظور دلیل زمانیه که خدایی نکرده شوهرت زن بگیره بدون اذنت یا مریض بوده بهت نگفته و..اونم باید مهرتو نیمی ازش ببخشی 

حتی با دست بزن داشتنشم راحت اجازه طلاق بهت نمیدن چن تا دلیل با مدارکم باید کنترش داشته باشی

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
اهکی ب همین راحتیا نیست  فقط حق طلاق منظور دلیل زمانیه که خدایی نکرده شوهرت زن بگیره بدون اذنت ...

سند ازدواج نخوندید شروط ضمن عقد؟

عاقد خودش وقتی داشت میخوند گفت اگه مردی بدون اذن همسر زن دوم بگیره زن میتونه طلاق بگیره

به چه دردی میخوره اخه حق طلاق من مرض ندارم که الکی طلاق بگیرم خدایی نکرده چیزیم شد خواستم طلاق بگیرم ...

عزیزم خدایی نکرده روزی میرسه که همسرتون شمارو دیگه دوست نداره اما میتونه از شما جدا نشه و خیانت کنه بهتون زبونم لال و شما دیگه نه عشقی به اون همسر دارید نه میتونید جدا شید چون هیچ دادگاهی ب شما این اجازه رو نمیده تا زمانی که شوهرتون خرجتونو میده بیماری و جنون نداره اعتیاد نداره و دست بزن نداره

مردها حق طلاق دارن ایا مردها بیمارن که همینجوری راحت زنشونو طلاق میدن ؟ هیچ کس از آینده خبر نداره 

شاید خدایی نکرده شما دیگه همسرتونو دوست نداشته باشید 10 سال دیگه و همسرتون حاضر نشه از شما جدا بشه و شمارو طلاق نده و هیچ دادگاهی شمارو طلاق نمیده مهریه هم به دردتون نمیخوره الان شده سالی 1 سکه قسط بندی کنن این به کجای مرد فشار میاره ؟

این حق شماست که با همسرتون برابر باشید 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
سند ازدواج نخوندید شروط ضمن عقد؟ عاقد خودش وقتی داشت میخوند گفت اگه مردی بدون اذن همسر زن دوم بگیره ...

عزیزم خندم م ب مو خوندم خب مرد میره صیغه میکنه رسمی نمیکنه عزیز دل چطور میخوای اثبات کنی صیغه جایی ثبت نیست،،اصلا شاید شوهرت بداخلاقه روحی روانی ازارت میده چطور میخوای اثبات کنی

طرف گواهی پزشکی قانون میبره شوهرم دست بزن داره قبول نمیکنن تو دادگاه 

چی میگی

ولی با حق طلاق نمیگن دلیلت چیه

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹