2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوهرت به شما وکالت میده که خودت طلاقتو ازش بگیری به کمک وکیل

و همچنان شوهرت میتونه شمارو طلاق بده

یعنی حق برابرمیگیری هم شما میتونی شوهرتو طلاق بدی هم شوهرت شمارو دیگه فقط برای شوهرت نیست

بعد ازدواج میتونی بری دفترخانه اسناد رسمی شوهرت بهت وکالت طلاق با حق توکیل ب غیر و بلاعزل بده

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

یعنی اینکه در حالت معمول در قوانین ، اقا حق داره زن رو هروقت دلش خواست طلاق بده، اگر شماهم حق طلاق داشته باشی، دوتاتون هروقت دلتون خواست میتونین همو طلاق بدین

من وکیل نیستم ولی تا اونجا ک میدونم بعد عقد نمیشه و همه اونا ک بعد عقد تو برگه جدا مینویسن قانونی نیس

فکر کنم میتونی جزو شروط ضمن عقد کتبی این حق رو بگیری بعد عقد اگه نتونستی باهاش زندگی کنی راحت میتونی جداشی.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
یعنی شوهرت به شما وکالت میده که خودت طلاقتو ازش بگیری به کمک وکیل و همچنان شوهرت میتونه شمارو طلاق ...

به چه دردی میخوره اخه حق طلاق من مرض ندارم که الکی طلاق بگیرم خدایی نکرده چیزیم شد خواستم طلاق بگیرم خب دلیل طلاقم میگم و دادگاه هم قبول میکنه

به چه دردی میخوره اخه حق طلاق من مرض ندارم که الکی طلاق بگیرم خدایی نکرده چیزیم شد خواستم طلاق بگیرم ...

فک میکنی به این اسونیه مرد هرجوری باشه دادگاه های ایران میگن باید باهاش زندگی  کنی 

به چه دردی میخوره اخه حق طلاق من مرض ندارم که الکی طلاق بگیرم خدایی نکرده چیزیم شد خواستم طلاق بگیرم ...

خب عزیزم اینجوری ممکنه شوهرت طلاقت نده اماحق طلاق هروقت خواستی میتونی طلاق بگیری