2777
2789
ببین بعداز زایمان طبیعی باید استراحت کنی و تاچندروز تکون نخوری و تز توالت فرنگی استفاده کنی تا بخیه ...

برای من باز شد از یه طرف کنده شده بود مونده بود یه طرف دکترم گفت به نخ حساسیت دادی حالا راستو دروغشو نمیدونم پماد داد بعم اما یه هفتس هنور جوش نخورده بازه خیلی ناراحتم

من از هشت شب امپول فشار گرفتم تا 2صبح که دردام خیلی زیاد بود اماهمون دوسانت بودم خیلی اذیت شدم اخراش ...

عالیه ، منم دو دلم البته بیشتر  ب طبیعی فک میکنم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برای من باز شد از یه طرف کنده شده بود مونده بود یه طرف دکترم گفت به نخ حساسیت دادی حالا راستو دروغشو ...

برو دوباره بخیه بزن خوب بخیه نزده مگه میشه حساسیت داشته باشی

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
برو دوباره بخیه بزن خوب بخیه نزده مگه میشه حساسیت داشته باشی

دکترم گفت باید صبر کنی بعد چهلم بیای اگه جوش نخورده بود برات دوباره بخیه کنم جون زخم کهنه بود دیگه بخیه نمیگرفت 9روز گذشته بوذ از زایمام

دکترم گفت باید صبر کنی بعد چهلم بیای اگه جوش نخورده بود برات دوباره بخیه کنم جون زخم کهنه بود دیگه ب ...

بعداز چهل روز دیگه جای زخمت تقریبا پر میشه و تا دوماهی حالت بیحسی داره بعدش عادی میشه

اگه پر بشه دیگه بخیه نمیکنم چون ظاهرش خوبه اما گشاد باشم میرم زیبایی 

اصلا گشاد نمیشه هرچی دیرتر هم رابطه داشته باشی بهتره چون حسابی جمع میشه سعی کن تا دوماه رابطه نداشته باشی ورزش کگل هم انجام بدی

من ۲۱ هفتم دوسدارم طبیعی زایمان کنم چون میگن سریع بعدش سرپا میشی ولی سز نه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋