2777
2789
اصلا گشاد نمیشه هرچی دیرتر هم رابطه داشته باشی بهتره چون حسابی جمع میشه سعی کن تا دوماه رابطه نداشته ...

خب اگه اونجوری باشه نمیرم ترمیم دیگه الان هنور بخیه هایی که باز شده جوش نخوره جدا مونده

تحقیقاتی ک من انجام دادم،،طبیعی خوبه ولی خیلی بستگی به بدن خود ادم و ورزشو کارایی ک انجام میدی هم داره و البته بیمارستان خوب بری و بهت رسیدگی کنن،،ماما بالا سرت باشه یکی دونفر بیمارستان خوب نرفته بودن میگفتن سخت بود نمیدونستیم باید چیکار کنیم پرستارا سوال میکردی با بد خلقی جوابمیدادن دوس داشتی گریه کنی فقط

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالت تهوع شدید دارم کیا با قرص آهن حالت تهوع میگرفتن

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
اره من۲۷هستم تقریبا با همیم،،نینیت چیه؟خوشبحالت سیسمونیتم خریدی من هنوز هیچی نخریدم

دختره ، من ک بیرون نرفتم مامانم خرید اورد برام ، کمردرد میگیرم سرپا وایمیسم

تحقیقاتی ک من انجام دادم،،طبیعی خوبه ولی خیلی بستگی به بدن خود ادم و ورزشو کارایی ک انجام میدی هم دا ...

ن دولتی رفتم اما تا صبح و تا وقت زایمانم تنها نبودم اگرم بودم چند لحظه بوده هی میومدن بهم سر میزدن

سزارین سخته؟

سخت که خب هست تا یک هفته اول بعدش دردهات کم میشه و بخیه رو میکشی خوب میشه و اینکه بعدش تحرک داشته باشی و فقط دراز نکشی زودتر خوب میشی منظورم روز دوم به بعد هست

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
سخت که خب هست تا یک هفته اول بعدش دردهات کم میشه و بخیه رو میکشی خوب میشه و اینکه بعدش تحرک داشته با ...

من دوستم از این روزاس ک ب دنیا بیاره بچشد

منتظرم ببینم اون چی میگه 

البته واسه سزارین هم حدود ۸ تومن میگیرن دیگه 

من دوستم از این روزاس ک ب دنیا بیاره بچشد منتظرم ببینم اون چی میگه  البته واسه سزارین هم حدود ...

اگه اختیاری باشه آره این حدود میشه ولی واسه من اجباری هست و بیمه هم حساب میشه احتمالا 4.5 میشه 

من دوستم از این روزاس ک ب دنیا بیاره بچشد منتظرم ببینم اون چی میگه  البته واسه سزارین هم حدود ...

و اینکه بعد سزارین اگه بی حسی هستین تا چند ساعتی که بهتون میگن اصلا اصلا سرتون رو تکون ندیدین تا سر درد نگیریم این خیلی مهمه من سر درد نداشتم ولی دوستم سرشو زیاد تکون داد تا چند روز سردرد داشت 

دختره ، من ک بیرون نرفتم مامانم خرید اورد برام ، کمردرد میگیرم سرپا وایمیسم

مبارک باشه عزیزم دست مامانیتم درد نکنه،،من مامانم پول داده ب سلیقه خودم بخرم،،میشه بگی چقد شد هزینه سیسمونی؟؟تخت و کمدو ویترینو اینام خریدن؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .