2777
2789
من از ذوق نذاشتم شوهرم بخابه شبکاره.عاخرش اومدم بیرون جلو تلویزیون نشستم.هی بش گفتم نگا مژه هاش بلند ...

الهییییییی  

خیلی خوبه ک تهوع نداری من خیلی عذاب کشیدم 

فقط آب میخوردم 

دیگه خواب معنی نداره ، ایشالا ب دنیا بیاد باید با خواب خدافظی کنید😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توروخدا سخت نیس ؟؟؟؟ من خیلی میترسم 

ن عزیزم نترس اصلا نترس راجبش مطالعه کن تحقیق کن که چ کارایی کنی که زایمانت راحت بشه

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
طبیعی بودی ؟ توروخدا راهنمایی کن ی کم

اره طبیعی بودم من باامپول فشار بودم سختم بود چون اب بچه کم بود اروژانسی زایمان کردم ،اما دردای خودم شروع شد راحتتر بود برام فقط اخراش حس فشار داری به مقعد که سر بچس اذیت میشی 

اره طبیعی بودم من باامپول فشار بودم سختم بود چون اب بچه کم بود اروژانسی زایمان کردم ،اما دردای خودم ...

من هر شب خواب میبینم ، خوشبحالت ک ب دنیا اومده ، کلا چند ساعت اذیت شدی؟

من هر شب خواب میبینم ، خوشبحالت ک ب دنیا اومده ، کلا چند ساعت اذیت شدی؟

من از هشت شب امپول فشار گرفتم تا 2صبح که دردام خیلی زیاد بود اماهمون دوسانت بودم خیلی اذیت شدم اخراش دیگه خوابیده بودم  میگفتم سزارین میشم از 2 دردای خودم شروع شد امپول فشارو قطع کردن راحت شدم  دیدم دارم پیشرفت میکنم  امید گرفتم پاشدم ورزش کردم راه رفتم دوش گرفتم تا پنج فول شدم پنجو نیم بچم بدنیا اومد

وای چ خوب،  من لگنم پهنه همه میگن طبیعی خوبه  خودم موندم چیکار کنم

طبیعی خیلی خوبه اگه بتونی بیاری من دوروز بعدش انگتر اصلا زایمان نکرده بودم یکماه بعدشم شکمم تخت شد 

وای چ خوب،  من لگنم پهنه همه میگن طبیعی خوبه  خودم موندم چیکار کنم

به منم گفتن لگنت عالیه واقعا هم اخراش موقع اومدن بچه درد نداشتم فقط حس فشاز داشتم راحتم اومد بیرون ، یعنی اگه بدون امپول سر وقت زایمان میکردم  دو سه ساعته  بچم بدنیا میومپ

عزیزم بخیه هات خوب جوش خورد برای من باز شد متاسفانه

ببین بعداز زایمان طبیعی باید استراحت کنی و تاچندروز تکون نخوری و تز توالت فرنگی استفاده کنی تا بخیه ها جوش بخوره