من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره طبیعی بودم من باامپول فشار بودم سختم بود چون اب بچه کم بود اروژانسی زایمان کردم ،اما دردای خودم شروع شد راحتتر بود برام فقط اخراش حس فشار داری به مقعد که سر بچس اذیت میشی
من هر شب خواب میبینم ، خوشبحالت ک ب دنیا اومده ، کلا چند ساعت اذیت شدی؟
من از هشت شب امپول فشار گرفتم تا 2صبح که دردام خیلی زیاد بود اماهمون دوسانت بودم خیلی اذیت شدم اخراش دیگه خوابیده بودم میگفتم سزارین میشم از 2 دردای خودم شروع شد امپول فشارو قطع کردن راحت شدم دیدم دارم پیشرفت میکنم امید گرفتم پاشدم ورزش کردم راه رفتم دوش گرفتم تا پنج فول شدم پنجو نیم بچم بدنیا اومد
وای چ خوب، من لگنم پهنه همه میگن طبیعی خوبه خودم موندم چیکار کنم
به منم گفتن لگنت عالیه واقعا هم اخراش موقع اومدن بچه درد نداشتم فقط حس فشاز داشتم راحتم اومد بیرون ، یعنی اگه بدون امپول سر وقت زایمان میکردم دو سه ساعته بچم بدنیا میومپ