یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا واکسن نباید زده شه. مردم آلمان و فرانسه و آمریکا متوجه این جنایت شدن و نه به واکسن گفتند . جز مر ...
از خودت حرف درنیار الان امریکا دویست میلیون و کانادا چهل میلیون واکسن پیش خرید کرده بقیه هم همینطور مردم به کدوم واکسن نه گفتن ؟؟؟هنوز واکسن نیومده واکسنا پیش خرید شده 😐
ویروس دست ساز هست . کرونا یک تجارت هست . اینو دیگه همه بهش رسیدن .
تقصیر این چینی هاست که هر چی میرسه میخورند .این ویروس توی بدن یک سوسمار پولکدار هست که تو افریقا زندگی میکنه وقتی قاچاقی اوردند توی بازار حیوانات چین فروختند ویروس منتشر شد .
اخبارها دنبال کنید . من از خودم چیزی در نمیارم . در آلمان یک میلیون و سیصد نفر اعتراض کردند و نه ب ...
خوب همه دنیا یه اقلیت مخالف داره توی امریکا امیشها یه چند صد هزار نفرن که حتی برقم حروم میدونن حالا بگیم مردم فرهیخته امریکا میگن برق و ماشین حرومه ؟؟؟واکسن شرکت مدرنا وفایزر یه تحول در کنترل بیماریه
اگر واقعا تحول در بیماری هست عالیه . شما بزنید . باید در عمل دید ......
قطعا میزنم یه زمان هم مردم در نگران بودن واکسن کزاز جن رو ببره توی بدنشون با شعارهای مشابه میگفتن واکسن نزنید الانم قرن عوض شده ادما همون ادمان یه نگاه به امار مرگ نیویورک بکن قبل از کشف داروی شرکت رمدسیویر مرگ دوهزارتا در روز داشتن الان رسیده به هشت مرگ در روز
قطعا میزنم یه زمان هم مردم در نگران بودن واکسن کزاز جن رو ببره توی بدنشون با شعارهای مشابه میگفتن وا ...
الان آمار مرگ و میر آمریکا رو تو ورلدومتر چک کردم اصلا پایین نیومده که هیچ بلکه بالا هم رفته. الان تقریبا حدود هزار تا در روز کشته میدن. حالا فقط چرا نیویورک و میبینین. اون همه شهر و ایالت هست. اگه داروی موثر داشتن فکر میکنم به همه شهرهاشون میدادن.