2777
2789
من شوکه نشدم . من از پارسال که شماها فکر می‌کردید ویروس از خفاش هست و چینی ها خفاش خوردند مبتلا شدن ...

نه ویروس دست ساز نبست 

بشر هنوز نتونسته و چنین امکانی نداره 

باور نکن حرف این پیج ها رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا واکسن نباید زده شه. مردم آلمان و فرانسه و آمریکا متوجه این جنایت شدن و نه به واکسن گفتند . جز مر ...

از خودت حرف درنیار الان امریکا دویست میلیون و کانادا چهل میلیون واکسن پیش خرید کرده بقیه هم همینطور مردم به کدوم واکسن نه گفتن ؟؟؟هنوز واکسن نیومده واکسنا پیش خرید شده 😐

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
2803
نه ویروس دست ساز نبست  بشر هنوز نتونسته و چنین امکانی نداره  باور نکن حرف این پیج ها رو& ...

من با توجه به پیج حرف نمی‌زنم . 

کرونا فقط و فقط تجارت هست . تجارت دارو . تجارت ماسک . الکل . حالا هم واکسن . و خیلییی دلیل های دیگه . 

نظر شما هم قابل احترام هست .

کاربر قدیمی هستم.   
ویروس دست ساز هست . کرونا یک تجارت هست . اینو دیگه همه بهش رسیدن .

تقصیر این چینی هاست که هر چی میرسه میخورند .این ویروس توی بدن یک سوسمار پولکدار هست که تو افریقا زندگی میکنه  وقتی قاچاقی اوردند توی بازار حیوانات چین فروختند ویروس منتشر شد . 

از خودت حرف درنیار الان امریکا دویست میلیون و کانادا چهل میلیون واکسن پیش خرید کرده بقیه ه ...

اخبارها دنبال کنید .

من از خودم چیزی در نمیارم .

در آلمان یک میلیون و سیصد نفر اعتراض کردند و نه به ماسک و واکسن گفتند کلیپش هم موجوده . میتونی بری ببینی .

کاربر قدیمی هستم.   
اخبارها دنبال کنید . من از خودم چیزی در نمیارم . در آلمان یک میلیون و سیصد نفر اعتراض کردند و نه ب ...

خوب همه دنیا یه اقلیت مخالف داره توی امریکا امیشها یه چند صد هزار نفرن که حتی برقم حروم میدونن حالا بگیم مردم فرهیخته امریکا میگن برق و ماشین حرومه ؟؟؟واکسن شرکت مدرنا وفایزر  یه تحول در کنترل بیماریه 

2804
خوب همه دنیا یه اقلیت مخالف داره توی امریکا امیشها یه چند صد هزار نفرن که حتی برقم حروم میدونن ...

اگر واقعا تحول در بیماری هست عالیه . 

شما بزنید .

باید در عمل دید ......  

کاربر قدیمی هستم.   
اگر واقعا تحول در بیماری هست عالیه .  شما بزنید . باید در عمل دید ......  

قطعا میزنم یه زمان هم مردم در نگران بودن واکسن کزاز جن رو ببره توی بدنشون با شعارهای مشابه میگفتن واکسن نزنید الانم قرن عوض شده ادما همون ادمان یه نگاه به امار مرگ نیویورک بکن قبل از کشف داروی شرکت رمدسیویر مرگ دوهزارتا در  روز داشتن الان رسیده به هشت مرگ در روز 

قطعا میزنم یه زمان هم مردم در نگران بودن واکسن کزاز جن رو ببره توی بدنشون با شعارهای مشابه میگفتن وا ...

منم میگم خدا کنه همینی که میگید باشه .

هر کس قدرت تصمیم گیری داره .

کاربر قدیمی هستم.   
2805
قطعا میزنم یه زمان هم مردم در نگران بودن واکسن کزاز جن رو ببره توی بدنشون با شعارهای مشابه میگفتن وا ...

الان آمار مرگ و میر آمریکا رو تو ورلدومتر چک کردم اصلا پایین نیومده که هیچ بلکه بالا هم رفته. الان تقریبا حدود هزار تا در روز کشته میدن. حالا فقط چرا نیویورک و میبینین. اون همه شهر و ایالت هست. اگه داروی موثر داشتن فکر میکنم به همه شهرهاشون میدادن.