2777
2789
عنوان

ام اس😶😶😶

8732 بازدید | 21 پست

ميشه يكم درباره ام اس توضيح بديد و اگه كسي از اطرافيانتون داره بگيد چه حالاتي داره 🥺🥺🥺

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

از دوبینی شروع میشه و تاری دید و بعد از ضعف پا و گزگز و درد استخوان و همینطو رپیشرفت میکنه 

البته ام اس انواع مختلف داره که بعضیاش بسیار ضعیفه و ه رچن وقت یکبار فقط یه بسحسی داره و تمام میشه 

فقط با ام ار ای مغزی هم قابل تشخیصه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اشناهامون نداریم ولی یه بیماریه که درمان نداره فقط با دارو میتونن علائمشو کنترل کنن

باعث بی حسی و ضعف تو اندام ها میشه و لرزش بدن و...

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

من چند نفر از نزديك ديدم

دوستم اصلا مشكلي نداشت نگاه ميكردي خيلي عادي بود ولي ميگفت گاهي دستام شل ميشه دارو و امپول مصرف ميكرد

سه نفر يكي مرد دو خانم جوان از نزديك ديدم ميشينن رو صدنلي نگا ميكني نرمالن ولي پا ميشدن راه برن يكي از خانم ها پاشو ميكشيد خودش ميگفت ٨ ساله فهميدم ام اس دارم يكيش كلا نميتونست راه بره زير بغلاشو ميگرفت از مطب دكتر ميبردن

آقا هم بزور راه ميره هي ميخوره زمين

يكي هم ميشناسم زده به چشماش يكي از چشماش بينايي شو از دست داده

از دوبینی شروع میشه و تاری دید و بعد از ضعف پا و گزگز و درد استخوان و همینطو رپیشرفت میکنه  ال ...

نه اينايي كه من ميشناسم هيچ كدوم دو بيني اينا نداشتن

از پا درد و كمر درد شروع شده بود

يكيشونم ميگفت چشمم  تار شد جايي رو نديدم رفته بودن بيمارستان گفته بودن يه چشمش بينايي شو از دست داده

خواهر شوهرم ٣٥سالشه 🥺🥺🥺يه دختر ١٣ساله و يه پسر ١٥ساله داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️يه هفته يهو الكي دست چپ و سينه چپش و رونش بي حس شد 

رفت دكتر گفت بايد بري ام ا راي تا رفت گفتن ام اس داري ١٠سالم هست توي بدنته ولي خيلي ضعيفه 

حالا ٥روز رفت سرم زد 

خدارو شكر بي حسيش كامل برطرف شد و فقط نوك انگشتاي دستش يكم گزگز ميكنه 

حالا هم دارو و امپول و اينا بهش داده

گفته به هيچ وجه نبايد حرص بخوري و استرس داشته باشي

ولي اخه مگه ميشه 

بيچاره تازه اول حرص خوردناشه🥺🥺🥺🥺

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

خواهرشوهر منم خداروشكر مشكل بينايي و اينا نداره

ولي خب هميشه كمر درد داشت تا رفت دكتر گفتن رگ سياتيك داري

ولي حالا اين دكترش گفته سياتيك نداري علائم ام اس بوده 

خواهر شوهرم ٣٥سالشه 🥺🥺🥺يه دختر ١٣ساله و يه پسر ١٥ساله داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️يه هفته يهو الكي دس ...

خدا شفاش بده انشاالله 

بله خیلی هاا مبتلا هستن و اصلا خبر ندارن چون علایمش اول ضعیفه پیگیر نمیشن البته فرقی هم نمیگگنه چون اصلا درمان نداره خئاروشکر برای ایشون از نوع بدش نیست بدترینش پیشرونده ثانویه است که وحشتناکه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

خيلي داغونه بيچاره 

ماهم اصلا نميتونيم قبول كنيم

دكتر بهش گفته نميدونم خاكبرسرا توي اين اصفهان دارن چه غلطي ميكنن كه جمعيت ام اسي هاي اصفهان برابر با كل كشور شده 🙄🙄🙄🙄🙄

خواهرشوهر منم خداروشكر مشكل بينايي و اينا نداره ولي خب هميشه كمر درد داشت تا رفت دكتر گفتن رگ سياتي ...

علایم دیسک کمر و سیاتیک با ام اس کاملا یکسانه فقط با ام ار ای مغزی میشه تشخیص داد و بس

علایم دیسک کمر و سیاتیک با ام اس کاملا یکسانه فقط با ام ار ای مغزی میشه تشخیص داد و بس

بله دكترا هم چون نفرستاده بودنش ام ا راي گفتن سياتيكه ولي حالا كه رفت فهميدن ام اس بوده 

بله دكترا هم چون نفرستاده بودنش ام ا راي گفتن سياتيكه ولي حالا كه رفت فهميدن ام اس بوده 

خداکنه بزودی درمانش پیدا بشه الهی امین چون خیلی ها درگیر هستن و تو خانمها بشدت زیاد شده

خداکنه بزودی درمانش پیدا بشه الهی امین چون خیلی ها درگیر هستن و تو خانمها بشدت زیاد شده

بله دكتر گفته بود توي خانمها خيلي زياد شده و به شدت هم داره امارش بالا ميره مخصوصا توي اصفهان 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️