ميشه يكم درباره ام اس توضيح بديد و اگه كسي از اطرافيانتون داره بگيد چه حالاتي داره 🥺🥺🥺
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
من ام اس داشتم ، چشمام اولش یکم دو بینی داشت زیاد واضح نبود محلش نذاشتم چند هفته بعدش سمت راست صورتم فلج ، پنج روز رفتم زیر سرم علاعمش رفت انگار وقتی علاعمش بره ام اس خفیف حساب میشه ، من خودم هر شیش ما ی بار سرم میزنم الانم همه ی پلاکتای مغزم رفته مث ی ادم عادی شده احتمالن دو سه بار دیگه بیشتر نزنم بعدم داروها قط میشه کامل خوب میشم چندتا از اشنا ها هم بودن ک کامل خوب شدن ولی فقط بعضی از خفیفا کامل خوب میشن ولی خب ی گز گز ساده مشکلی نیس اگه خوب نشی .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط دعا کنین که خدا نجات بده؛ من چندین سال ms دارم ..یعنی فقط درد کشیده طبیبه بعد از خدا ...اطرافیان درک درستی از حالات و علایمات یک بیمار ام اس ندارن خستگیهاش بی دلیل خستن ...رعشه دستها پاها انگار برق گرفته آدمو هروز علایم هست ..برای .خانومها موقع پریود علایم بیماری بیشتر میشه تاری دید چشم ...و عدم تحمل گرمای هوا ...مخصوصا تابستون ها گرمای شدید ادمو کوفته تر و خسته تر میشه .. ای خدای بزرگ خدات ماهارو شفا بده .