2777
2789
عنوان

رشد فولیکول و آمپول آزادسازی

2044 بازدید | 20 پست

سلامممممم صبحتون بخییییر 

خانوما برا رشدفولیکول چی خووووبه شنیدم میگن اب هویج عسل شیره انگور چایی دارچین و.....باز کسی تجربه داره بگه....

و اینکه محرک نخوردم برای رشد فولیکول اما دکترم ازادسازی داده بزنم دوتا فولی 10و12روز8سیکلم داشتم و گفته روز12 بزنم امپولو 

حالا دودلم برای امپول بزنم یا نزنم خودش طبیعی ازادشه😢هیچ مشکلیم نداره از نظر تخمدان و رحم و تنبلیو این حرفا 

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

سایزفولی هات ک خوب بود...هرروز۲میلی رشدمیکنن...امپولم بزن مشکلی نیس.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

ن بزن خیلی بهتره 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشد فولیکول ورزش خیلی خوبه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
فک کردم عوارض نداشته باشه

ن عزیزوقتی زیادبزنی عوارض داره...تاروزتخمک گذاریتم سایزفولی هات خوب میشه...انشاالله بگیره

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ن عزیزوقتی زیادبزنی عوارض داره...تاروزتخمک گذاریتم سایزفولی هات خوب میشه...انشاالله بگیره

میگم عزیزم گفته روز12بزن زود نیست؟سیکلم 30روزست

میگم عزیزم گفته روز12بزن زود نیست؟سیکلم 30روزست

ن عزیزم تاآزادم بشه طول میکشه یکم...شماک امپول زدی اقدام کن...نگفته مگه کی اقدام کنی بعدامپول؟؟

ن عزیزم تاآزادم بشه طول میکشه یکم...شماک امپول زدی اقدام کن...نگفته مگه کی اقدام کنی بعدامپول؟؟

چرا گف امپولو زدی بعدش یک شب درمیون