2777
2789

قلیه کدو

کدو رو مکعبی ریز خورد کن، عدس بپز، پیاز داغ درست کن، همه رو با آب کم بذار بپزه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کدو تنبل.همون کدو حلوایی هس.اون زردا؟اگه هست کیک درس کن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نون 

من کدو رو پاک می کنم و به تکه های کوچیک می برم.

لوبیا چشم بلبلی هم میذارم تو یه قابلمه بپزه.

یه پیاز رو نگینی خرد می کنم و سرخ می کنم بعد دو سه حبه سیر بزرگ رو مب کوبم و تو پیاز تفت میدم سپس کدوها رو میریزم روش و در قابلمه رو میذارم و شعله رو کم می کنم تا زمانی که کدو نرم نرم بشه و بعد با پشت قاشق یا گوشتکوب له می کنم.

حالا خوب ادویه میزنم و به تفت کوچیک میدم بعد لوبیاها و کمی آب تمر بهش میزنم و در قابلمه رو میذارم تا جا بیفته.

هر چند دقیقه یه بارم همش میزنم