2777
2789
والا شيواجون باهاش كاري نكردم سال به سال تو يه خونه ايم حرف نميزنيم ولي بازم دوست داره درمورد كارام ...

اینم تو کارای من نظر میده 😠😒😒

با درس خوندم با بیرون رفتنم با همه چی کار داره 😐😐

بچه بودم باز یه چیزی الان نمیدونم چرا انقدر دخالت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸  خوبه ها تقریبا دوسش دارم ولی اخلاقاش فاجعست نمیدونم چرا بابام دقت نمیکنه تو زن گرفتن که ا ...

الكي دوسش نداشته باش هيچكس خود مادر نميشه برات

نميدونم چند وقته بابات ازدواج كرده با اون سعي كن اصلا صميمي نشي باهاش،درد دل اينا نكن بعدا با عليه ات استفاده ميكنه

الكي دوسش نداشته باش هيچكس خود مادر نميشه برات نميدونم چند وقته بابات ازدواج كرده با اون سعي كن اصل ...

۱۰ ساله اومده 

از مامان خودم که بیشتر دوسش دارم ولی خب منطقی و نرمال نیست 🤷‍♂️🤷‍♂️

۱۰ ساله اومده  از مامان خودم که بیشتر دوسش دارم ولی خب منطقی و نرمال نیست 🤷‍♂️🤷‍♂️

مادرتون جدا شدن از بابات؟

خب درست نيس كه اگه مادرت باشه و اونو بيشتر دوست داشته باشي😬

مادرتون جدا شدن از بابات؟ خب درست نيس كه اگه مادرت باشه و اونو بيشتر دوست داشته باشي😬

میدونم ولی دست خودم نیست واقعا ☹

اگه عذاب وجدان نداشتم خیلی بیشتر از اینم میتونستم دوسش داشته باشم 

نه خير نبينم عذاب وجدان داشته باشي

جدی آدم خوبیه

کارایی که مامان بابای خودم نکردن انجام داده برام 🤷‍♂️

هرموقع امتحان دارم تا صبح باهام بیدار میمونه چند وقت پیش مریض شدم فکر میکرد کروناست داشت خودشو میشکت انقدر گریه کرد ☹❤ اما خب حرف زدن عادیشم همیشه با دعواست میخواد بگه فلان کارو کن با دعوا میگه 🙄🙄