2777
2789
آفرین پس دختر مهربونی هستی امیدوارم اونم زن خوبی باشه ولی ی چیزی بهت یاد میدم اصلن حرفی از مادرت ...

از اون ادما نيس كه دلشو به دست بياري حدو حدودشو بدونهه از اوناس كه سواستفاده ميكنن اگه رو بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ماشالله بزرگی خانومی کاری بهش نداشته باشی اونم کاری نداره  پدر و مادرتون متارکه کردن?

والا شيواجون باهاش كاري نكردم سال به سال تو يه خونه ايم حرف نميزنيم ولي بازم دوست داره درمورد كارام اينا نظر بده از اول باهاش صميمي نشدم كار خوبي ام كردم چون از اوناس كه رو بدي بهش سواستفاده ها ميكنه ولي با اينهمه باز در مورد من و كارام نظرميده

والا شيواجون باهاش كاري نكردم سال به سال تو يه خونه ايم حرف نميزنيم ولي بازم دوست داره درمورد كارام ...

نیکی هستم شاید می خواد ارتباط بگیره باهات حالا چه نطری میده یه متال بزن

نیکی هستم شاید می خواد ارتباط بگیره باهات حالا چه نطری میده یه متال بزن

اوا اشتباه شد😂 مثلا من يه بلوز بخرم برم به بابام نشون بدم كه يعني فقط نظر اون برام مهمه اونم برميگرده نظرشو ميگه بدون اينكه ازش بپرسم و نظرشم معمولا منفيه

اوا اشتباه شد😂 مثلا من يه بلوز بخرم برم به بابام نشون بدم كه يعني فقط نظر اون برام مهمه اونم برميگر ...

خوب چرا نظرش نمی پرسی اینجوری انگار داری لج می کنی بهرحال هم خونه که هستین اونم اینجوری می خواد مقابله کنه