2777
2789
آفرین پس دختر مهربونی هستی امیدوارم اونم زن خوبی باشه ولی ی چیزی بهت یاد میدم اصلن حرفی از مادرت ...

از اون ادما نيس كه دلشو به دست بياري حدو حدودشو بدونهه از اوناس كه سواستفاده ميكنن اگه رو بدي

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شما ماشالله بزرگی خانومی کاری بهش نداشته باشی اونم کاری نداره  پدر و مادرتون متارکه کردن?

والا شيواجون باهاش كاري نكردم سال به سال تو يه خونه ايم حرف نميزنيم ولي بازم دوست داره درمورد كارام اينا نظر بده از اول باهاش صميمي نشدم كار خوبي ام كردم چون از اوناس كه رو بدي بهش سواستفاده ها ميكنه ولي با اينهمه باز در مورد من و كارام نظرميده

والا شيواجون باهاش كاري نكردم سال به سال تو يه خونه ايم حرف نميزنيم ولي بازم دوست داره درمورد كارام ...

نیکی هستم شاید می خواد ارتباط بگیره باهات حالا چه نطری میده یه متال بزن

نیکی هستم شاید می خواد ارتباط بگیره باهات حالا چه نطری میده یه متال بزن

اوا اشتباه شد😂 مثلا من يه بلوز بخرم برم به بابام نشون بدم كه يعني فقط نظر اون برام مهمه اونم برميگرده نظرشو ميگه بدون اينكه ازش بپرسم و نظرشم معمولا منفيه

اوا اشتباه شد😂 مثلا من يه بلوز بخرم برم به بابام نشون بدم كه يعني فقط نظر اون برام مهمه اونم برميگر ...

خوب چرا نظرش نمی پرسی اینجوری انگار داری لج می کنی بهرحال هم خونه که هستین اونم اینجوری می خواد مقابله کنه