2777
2789
کلا دوره شپش دو هفته هست اگه دوهفته روزی ده بار شانه کنه و ۳ بار سس بزنه اصلا اثری ازشون نمی مونه&nb ...

این کارا دردسر داره وقتی با رنگ کردن مو خیلی راحت میتونه از بین ببره دیگه دردسرکشیدن نمیخواد توخونه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش رنگه واسه خودت برای دختر اکسیدان خالی بزن به سرش همه رو میسوزونه  

اره اتفاقا منم میخواستم برای دخترش بگم اکسیدان 6 درصد بگیره اصلا موش رنگ نمیگیره بی رنگ کاملا از بین میبره گفتم الان شاید بهم بپرن که نه و...

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اخه موی بچه رو که نمیتونه رنگ بزاره  من با یه بار سس زدن و شانه کردن تمام شد  

اکسیدان کاملا بی رنگ با ی بار از بین میرن

از این شونه های فلزی خیلیا راضی بودن استفاده کن ضرر نداره

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏

عزعزم گوش کن الان یک شامپو جدید برای شپش امده به اسم دایمتیکون که اطلا ضرر نداره یک بار که بزنی کلا میره 

این شامپو باعث میشه همشون خفه بشند و هیچ ضررررررری نداره ..پرمترین سمی هست و برای بچه ها خوب نیست من از دارو خانه گرفتم

عزعزم گوش کن الان یک شامپو جدید برای شپش امده به اسم دایمتیکون که اطلا ضرر نداره یک بار که بزنی کلا ...

گلم شپش ندیدم اصلا فقط رشک بود کسی نیس واسم دربیاره خانوادم دور هستن چکارکنم

گلم شپش ندیدم اصلا فقط رشک بود کسی نیس واسم دربیاره خانوادم دور هستن چکارکنم

ببین.. رشک تخم همون شپشه حتما هست ولی دیده نمیشه 

از داروخونه شامپو دایمتیکون رو بگیر چند بار هم بزنی خطری نداره و رشک رو هم از بین میبره

خانم مشکلتون حل شد اگه اره به منم راهکار بده

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شما مشکلتون حل شد؟ چیکار کردین؟

ارع من موهامونو کاملا کوتاه پسرونه کردم بعد رشکهای همدیگه رو دراوردیم با دست و روزی چندبار هم با شونه رشک گیر سرمونو شونه میکردیم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...