کلا دوره شپش دو هفته هست اگه دوهفته روزی ده بار شانه کنه و ۳ بار سس بزنه اصلا اثری ازشون نمی مونه&nb ...
این کارا دردسر داره وقتی با رنگ کردن مو خیلی راحت میتونه از بین ببره دیگه دردسرکشیدن نمیخواد توخونه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها راهش رنگه واسه خودت برای دختر اکسیدان خالی بزن به سرش همه رو میسوزونه
اره اتفاقا منم میخواستم برای دخترش بگم اکسیدان 6 درصد بگیره اصلا موش رنگ نمیگیره بی رنگ کاملا از بین میبره گفتم الان شاید بهم بپرن که نه و...
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اخه موی بچه رو که نمیتونه رنگ بزاره من با یه بار سس زدن و شانه کردن تمام شد
اکسیدان کاملا بی رنگ با ی بار از بین میرن
از این شونه های فلزی خیلیا راضی بودن استفاده کن ضرر نداره
منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏