کلا دوره شپش دو هفته هست اگه دوهفته روزی ده بار شانه کنه و ۳ بار سس بزنه اصلا اثری ازشون نمی مونه&nb ...
این کارا دردسر داره وقتی با رنگ کردن مو خیلی راحت میتونه از بین ببره دیگه دردسرکشیدن نمیخواد توخونه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تنها راهش رنگه واسه خودت برای دختر اکسیدان خالی بزن به سرش همه رو میسوزونه
اره اتفاقا منم میخواستم برای دخترش بگم اکسیدان 6 درصد بگیره اصلا موش رنگ نمیگیره بی رنگ کاملا از بین میبره گفتم الان شاید بهم بپرن که نه و...
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اخه موی بچه رو که نمیتونه رنگ بزاره من با یه بار سس زدن و شانه کردن تمام شد
اکسیدان کاملا بی رنگ با ی بار از بین میرن
از این شونه های فلزی خیلیا راضی بودن استفاده کن ضرر نداره
منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏