2777
2789
طول میکشه تقریبا یک سال یک سال و نیم 

شما چی حس پیکنین باردارم الان یا نه

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم مغرور نیستی!☹️☹️چرا مغرورااا ایقد کم شدن نه نباش شوخیدم😂😂😂 ببین 2 حس کردم کی بهش پیام دادی ...

😂😂😂

خخ من کلن واسه کسی که دوسش دارم مغرور نیستم

دو تا متن براش نوشتم ارسال کردم

البته در کل 5 تا پیام هست که سین نزده

کی میاد اخه خسته شدم

خوبتر اینه که اون اول بیاد و بهت بگه  ولی یه کاری کن غیر مستقیم بفهمه که دوسش داری  یه ر ...

به جان خودم اومد دایرکت و انگار قصدش رل بود پروندم و همدیگه بلاک کردیم و باز فالوش کردم منننن😔😔😔😔😔ولی حس خودم میگه باز میاد میگه 

فدات گلم حس کردم برادرش ازدواج کرده؟بچه هم داره؟

نه مجرده گلم 

چطور😁

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
وسط مسطاااای پسسس😔😔😔این بدتر از کاتههه

دقیقا

معلوم نیست من و میخواد یکی دیگه رو میخواد

ای خدا

به نظرت حسش به من چیه؟

چرا باهم حرف نمیزنه این چند روز و پیامام و سین نمیکنه؟

این ماه نه. 

😚😚😚😚😚😚😚خداروشکررررر 

دوستان همه میدونن که اینجور تاپیکا جنبه فان داره ولی کاش وقتی کسی از ما یه سوال میپرسه یکم برای طرف مقابل احترام قائل باشیم و نادیده ش نگیریم اینجوری ارزش و احترام خودمون هم بین بقیه بالا میره

دقیقا معلوم نیست من و میخواد یکی دیگه رو میخواد ای خدا به نظرت حسش به من چیه؟ چرا باهم حرف نمیزن ...

حس شیشم نیستم ولی فک کنم داره فکر میکنه که چیکار کنه اگه حس کنی دوست داره برمیگرده

😂😂😂 خخ من کلن واسه کسی که دوسش دارم مغرور نیستم دو تا متن براش نوشتم ارسال کردم البته در کل 5 ...

مغرور نبودن واقعا خوبه😍😍😍و خوبه ک نیسی 

تو خودت بم بگو حستو ی بار دیگه فکر کن بینم 

ببین من یکیو خیلی دوست دارم بعد اوونم خودش اومده بود دایرکت ولی پروندمش کلا خیلی دوسش دارم طایفه ایم بنظرت امکان داره رل بزنیم😂😂😂😂قصدش از دایرکت انگار رل بود من لایوش و فلان میرفتم ولی یهو 5 شب پیش سرد شد یهویی هاااا😔😔😔حالا ما ک رل نزده بودیم 2 ماه و 3 روز پیش اومد دایرکت و 1 روز حرف زدیم 

حست میگه باز میاد؟؟؟؟؟؟؟دوست شیم 

خدای خیلی دوسش دارم الانم با دوستم تصمیم گرفتیم تا 10 روز اصلا نرم لایوش ک الان 5 روز شده گفتم 5 شنبه برم منم وضعم گوووووه😂😂😂😂خرابه حالم 

دوستان همه میدونن که اینجور تاپیکا جنبه فان داره ولی کاش وقتی کسی از ما یه سوال میپرسه یکم برای طرف ...

عزیزم شما از من پرسیدین؟

اگه اره که شرمنده ندیدم وگرنه از صفحه اول دونه دونه جواب دادم

دقیقا معلوم نیست من و میخواد یکی دیگه رو میخواد ای خدا به نظرت حسش به من چیه؟ چرا باهم حرف نمیزن ...

نه حسم میگه تورو میخااااد 

ولی انگار چن مورد ذهنش مشغول دارن میکنن 

آنلاین هست و سین نمیزنه؟؟؟