2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن وقتی بیاد حتی حاضر نیستی صدم ثانیه تنهاش بذاری یا بذاری کسی دیگه ای بغلش کنه

اخه من پارسال لوزه عمل کردم بخاطر خونریزی ک داشت دوماه بستنیو فرنی خوردم اضافه وزن اوردم الانم تو رژیمم دوس ندارم با وزن ۹۰ کیلو مامان بشم‌هیکلم زشت باشه یا مشکلی پیش بیاد بچه باید وزن بگیره من مجبورم ۷ تا ۸ کیلو اضافه کنم😔

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
خصوصیات نمیدونم ولی حس میکنم مجرده  یعنی تا حالا ازدواج نکرده قدش هم متوسط رو به بلند یکم تو پر ...

ممنونم عزیزم همینم بگو که تا چند وقت دیگه ؟ 

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
حسم میگه بهم میرسیننننننننن و خوشبخت خواهید شدددد😍😍😍❤️ من خعلی مغرورم متاسفانه☹️😖🤣

خوبتر اینه که اون اول بیاد و بهت بگه 

ولی یه کاری کن غیر مستقیم بفهمه که دوسش داری 

یه روز تصمیم بگیر بهش بگی که دیر نشده باشه😞😢

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
اخه من پارسال لوزه عمل کردم بخاطر خونریزی ک داشت دوماه بستنیو فرنی خوردم اضافه وزن اوردم الانم تو رژ ...

می فهمم
بارداری به این زودی حس نمیکنم من گلم برات

ولی باور کن حس میکنم یک نی نی خیلی خوشگل به دنیا میاری

همسرتون یک برادر دیگه داره فقط؟

گلم به نظرت کی پیامم و سین میکنه؟ میشه قشنگ حستو بهم بگی    

تو هم مغرور نیستی!☹️☹️چرا مغرورااا ایقد کم شدن نه نباش شوخیدم😂😂😂

ببین 2 حس کردم کی بهش پیام دادی؟ک منتظر سین شی 

2 ماه ک نه 2 هفته دو روز دو ساعت 2 دقیقه دو ثانیه😂😂😂کلا دو حس میکنم واست 

می فهمم بارداری به این زودی حس نمیکنم من گلم برات ولی باور کن حس میکنم یک نی نی خیلی خوشگل به دنیا ...

اره عزیزم مرسی بابت حسسسسستتت😍😍😍😍😍

برادر داره چطور فهمیدی😳

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا