باور کن وقتی بیاد حتی حاضر نیستی صدم ثانیه تنهاش بذاری یا بذاری کسی دیگه ای بغلش کنه
اخه من پارسال لوزه عمل کردم بخاطر خونریزی ک داشت دوماه بستنیو فرنی خوردم اضافه وزن اوردم الانم تو رژیمم دوس ندارم با وزن ۹۰ کیلو مامان بشمهیکلم زشت باشه یا مشکلی پیش بیاد بچه باید وزن بگیره من مجبورم ۷ تا ۸ کیلو اضافه کنم😔
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
می فهمم بارداری به این زودی حس نمیکنم من گلم برات ولی باور کن حس میکنم یک نی نی خیلی خوشگل به دنیا ...
اره عزیزم مرسی بابت حسسسسستتت😍😍😍😍😍
برادر داره چطور فهمیدی😳
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا