2777
2789
کرج 

تو کرجم باید باشه 

عروسکم هست دست و پاشو میکنی جا لباس تنش میکنی سرچ کنی پیدا میشه 

تو دیوارم باشه فک‌کنم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
تو کرجم باید باشه  عروسکم هست دست و پاشو میکنی جا لباس تنش میکنی سرچ کنی پیدا میشه  تو د ...

چند وقته میگردم چیزی پیدا نکردم الان یدونه پیدا کردم شونه برسه پیام دادم ببینم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته میگردم چیزی پیدا نکردم الان یدونه پیدا کردم شونه برسه پیام دادم ببینم چی میشه

فک کنم خودشون بیارن برات

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
گلسر و آویز اتاق نمدی درست میکنم پیجم زدم ولی انگار نه انگار

شمع سازی، بافتنی، عروسکای کچه دوزی شده ، مکرومه بافی، کار با رزین، مینا کاری روی سفال، ساخت آینع آنتیک و گلدوزی فانتزی، همشو آموزش میدیم😃😃

چنتا دوسته هنرستانی هستیم😅 اینارو ب قیمت پایین آموزش میدیم، البته ب طوره کامل و جامع، تقریبن هرکدومشون 6،7 ساعت شایدم بیشتر فیلم گرفتیم واسشون، هزینه هام طبق کلاس بینه 130تا 150 متفاوته. اگرم دونفر یا بیشتر تو یک کلاس اسم بنویسن، واسه دونفر نفری 30تمن و واسه 3نفر و بیشتر نفری40 تمن تخفیف میدم

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
مرسی عزیزم ولی من نیاز به کار دارم نه آموزش 

هر کاری ب آموزش احتیاج داره. با ی آموزش درست میتونی وارد بازار کار بشی. الان شمع های دستی رو بورسن

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
منم خیلی دنبال کار در منزل بودم همه کارا الکی بود یه مدت چهل تیکه درست کردم ولی بازم جواب نداد الان ...

من خیلی شنیدن شبکه بادران رو. میشه بگی چجوریه باید هی بری دنبال افراد و جذبشون کنی تواین کار؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درسته ولی اگه درست کنم رو دستم بمونه چی 

خب این هنرایی ک گفتم اولن هزینش کمه یعنی حتا اگه ب فرض محال نتونی درامد داشته باشی ضرر نکردی. وسیله هاشم همچین گرون نیست ک بخاد ضرر بهت بزنه، ی پیج اینستا لازم داری و حداقل 3نمونه کار، فالور جم کن و عکسای قشنگ از کارات بگیر، حتما سود میکنی

پیج دارم دوتام دارم ولی تو هیچکدوم پشه ام پر نمیزنه خواهر 😂

فالور واقعی میخای. پیج باید فعال باشه، پست بزاری استوری بزاری، عکسای جذاب بگیری، کپشنای جذاب بزاری

من خیلی شنیدن شبکه بادران رو. میشه بگی چجوریه باید هی بری دنبال افراد و جذبشون کنی تواین کار؟؟

بادران چندتا طرح درآمدی داره یکیش پورسانت فروش محصولات دومی تشکیل گروه و زیرمجموعه س که اون بیشترین درآمد رو داره. سومی استفاده از مجیک کارت که به اعتبار 2ملیونه که از تمام هتل ها رستوران آرایشگاه باشگاه دنون پزشکی و..... البته بستگی به شهر داره بعضی شهرها مثل تهران یا مشهد مزایاش بیشتره تا 20درصد تخفیف داره. چهارمی کار در حوزه بین‌المللی که با دلار درآمد داری. سعی کردم کامل توضیح بدم نمیدونم خوب گفتم یا نه