2777
2789

اگه بود من ول تو ني ني سایت نمی چرخیدم😁✌️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلی هنرای جذاب آموزش میدم ک بدونه سرمایه میتونی تو خونه انجام بدی و کسب درامد کنی😍

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

منم خیلی دنبال کار در منزل بودم همه کارا الکی بود یه مدت چهل تیکه درست کردم ولی بازم جواب نداد الان یه مدته تو شبکه بادران کار میکنم خداروشکر راضیم خیلی خوبه نه سرمایه میخواد نه وقت زیاد فقط اینترنت میخواد برا چن جلسه اموزش

خب کارت خوبه پولتو در بیار دیگه چرا بقیه رو هم دعوت می‌کنی چه سودی داره میشه توضیح بدید 

گبم کار داخل خونه خواستن،کمک کردم که ثوایش برسه بهم،چرا فکر میکنید حتما باید سودی داخل کارم باشه،عنوانه تاپیک رو دقت کنید،کار در منزل،داخل تاپیک خیانت و جاری و خواهرشوهر،نگفتم امضام ر بخونید،کار خواستن منم بهشون کارمو معرفی کردم که اگر مشکلی داشتن،شاید با درآمد این کار گره از مشکلشون حل بشه

روانشناس مملکت😍