leylinazam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 20 عنوان خار کاکتوس☹☹ 1124 بازدید | 9 پست بچه ها توروخدا اگه تجربه دارین بیاین بگین چیکار کنم دوروز پیش تیغ های ریز کاکتوس رفت به دستم خیلی زیاد منم زیاد بهشون توجه نکردم الان جاش شبیه نیش پشه شده و میخاره چیکار کنم الان خوب شهه☹☹☹ 1399/09/02 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48958 یباردیگه بکن تو کاکتوس دستتو😂هیجوقت نفهمیدم این کاکتوس شخمی چرا تو خونه ها هستحمل کن خوب شه فک نکنمراهی باشه 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
leylinazam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 20 بشین با موچین همه رو بیرون بیار اخه الان دیگه هیچکدوم از خارا نیستن
leylinazam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 20 اخه الان دیگه هیچکدوم از خارا نیستن میترسم عفونت چیزی بکنه 😕
گنجشکک_اشی_مشی۰_۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4532 باید با سوزن، ناخن گیر، موچین درشون بیاریاول با ناخن گیر و سوزن یکم پوست روشو بکن بعدم با سر سوزن بکش بیرونالیته اول استریلشون کن بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست
الهااااااااامی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 4643 فقط موندم چطور درنیاوردی همون لحظه...خیلی درد داره که هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
leylinazam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 20 باید با سوزن، ناخن گیر، موچین درشون بیاری اول با ناخن گیر و سوزن یکم پوست روشو بکن بعدم با سر سوزن ... هیچی هیچی ازشون معلوم نیس خرای کاکتوسه خیلی خیلی ریز و نازک بود الان فقط میخاره
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، نکات مهم شرایط نگهداری از سانسوریا مهتابی، تکثیر کاکتوس و آشنایی با گل های مناسب باغچه خانه در فصول مختلف ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره.و همچنین فروش انواع خاک و کود به سراسر ایران رو هم دارند. خوبی این سایت اینه که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین و مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید