2777
2789
عنوان

کسی حسش قوی هست سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از مردای ظاهر بین 

از کجا بدونم بینشون چیزی نیست 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چی شد 

نمدونم حس میکنم اسی کم کم داره جوش میاره و هر لحظه ممکنه منفجر بشه😅

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

استارتر من کلا تصمیم داشتم هیچ وقت حس رو نگم توی سایت . خواهش میکنم لطفاً لطفاً حرف من رو فقط به عنوان یه حس در نظر بگیر . دعوا و بحث از جانب شما اوضاع رو مطمئن باش به ضرر خودت تموم میکنه این رو به وضوح دارم حس میکنم 

استارتر من کلا تصمیم داشتم هیچ وقت حس رو نگم توی سایت . خواهش میکنم لطفاً لطفاً حرف من رو فقط به عنو ...

خواهش میکنم حستو به منم بگو🥺🥺🥺پلیز

کی پیامم و سین میکنه؟

لطفا بهم بگو گلم

ممنون میشم

تصمیم اش و گرفته تصمیم اش چیه؟

حسش به من چیه؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
استارتر من کلا تصمیم داشتم هیچ وقت حس رو نگم توی سایت . خواهش میکنم لطفاً لطفاً حرف من رو فقط به عنو ...

ن عزیزم می خوام بدونم چیکار کنم همین .خیلی وقته حدس میزنم همین خانم زندگیم سرد کرده البته مردا بی تقصیر نیستن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

حس من اینه که چیزی بین همسرتون و اون خانم نیست . محبت و احترام از جانب شما اوضاع رو خیلی بهتر می‌کنه . کافیه محیط خونه رو متشنج کنی ؛ اونوقته که خودت همه چیز رو خراب کردی . همسرت دوستت داره و از این هم که گفته دلم میخواد تپل تر باشی یعنی شما براش مهمی باور کن

حس من اینه که چیزی بین همسرتون و اون خانم نیست . محبت و احترام از جانب شما اوضاع رو خیلی بهتر می‌کنه ...

ب نظرت سرد شدن یهوییش مربوط ب این دخترس .بعد زایمانم یعنی رفت سراغ اون 

من خیانت و رابطه حس نمیکنم باشه 

پس چشه یعنی من از چشمش افتادم یا افتاده رو دور مقایسه و ایراد گیری

پس چشه یعنی من از چشمش افتادم یا افتاده رو دور مقایسه و ایراد گیری

نه هیچ کدوم نیست . در کل میگم بر اساس روانشناسی ؛ بیشتر به خودت برس ،، رنگ های شاد بپوش ،، عطر و خوشبو کننده استفاده کن ،، ورزش کن ،، یه کار پاره وقت حتی تو خونه داشته باش ،، مستقل باش ،، خیلی میتونی مجذوب کننده باشی خیالت راحت . ایشون دوستت داره 

نه هیچ کدوم نیست . در کل میگم بر اساس روانشناسی ؛ بیشتر به خودت برس ،، رنگ های شاد بپوش ،، عطر و خوش ...

ممنون عزیزم

بیشتر درس بخون ،، حداقل آزاد پیراپزشکی رو بیاری

حست میگه من با کسی ک دوسش دارم دوست میشم اگر آره زمانش کی هست عزیزم من واقعا میخامش واقعا خودش قبلا پیش قدم شده بود چیزای بگه نشد حست چی میگه من دوسش دارم اونم تو لایو هاش بهم محل میداد ولی امشب بهم بی توجه بود و همش میگفت ول این شاید نسبت بهم سرد شده تروخداااا خیلی ناراحتم 180 درجه انگار تغير کرده خیلی برام عجیبب بود حست چی میگه من دوسش دارم الان 5 روز گذشته و تو لایوش نمیرم خودم حس میکردم بهم حسی داره تروخدا بم بگو دنبالش باشم من خیلی میخامش