2777
2789
عنوان

کسی حسش قوی هست سوال دارم

188 بازدید | 37 پست

همکار همسرم ی خانم مجرده ک خیلی ناز و ادا براش میاد و غریبس.  و اینکه قبلا همسرم ازش حرف میزد مثلا تعریف میکرد سرکار چی شده، نشده. الان اسمش میاد سکوت میکنه یا هر چیزی میپرسم با جزئیات تعریف نمیکنه .حس میکنم این دختره خیلی داره خودش نزدیک میکنه یا کرده.شما چی حس میکنید و ی مدت هم خیلی سرد بود من خیلی تلاش میکنم زندگیمون برگرده و مثل قبل بشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
حس من اینه دلش میخواد باهاش باشه ولی شاید نباشه 

میشه بگی حست به درس خوندنم و کنکور امسالم چیه؟

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس من اینه دلش میخواد باهاش باشه ولی شاید نباشه 

همسرم دلش میخواد یا دختره؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خوشم میاد منتظریم یکی تاپیک حس شیشم بزنه😂😂

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
خوشم میاد منتظریم یکی تاپیک حس شیشم بزنه😂😂

😄

بنظرم سمات بیشتر تدارک میبینی تا درس خوندن آره ؟ مثلا بیشتر کتاب میخری و برنامه های مشاوره گوش می‌کن ...

آره درسته

نمیدونی امسال چی قبول میشم؟

اون دختره رو کلا بنظرم میاد برای همه عشوه داره ،، همسرتون خوشش اومده ولی یا نیمخواد یا نمیتونه بهش ن ...

منم فکر میکنم خوشش میاد اخه ب من میگه چاق شو اونم تپله 

اون دختره رو کلا بنظرم میاد برای همه عشوه داره ،، همسرتون خوشش اومده ولی یا نیمخواد یا نمیتونه بهش ن ...

کی پیامم و سین میکنه؟

لطفا بهم بگو گلم

ممنون میشم

تصمیم اش و گرفته تصمیم اش چیه؟

حسش به من چیه؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

یا خدا الاناس که یه دعوای بزرگی رخ بده فک کنم🤫🤫

بیشتر درس بخون ،، حداقل آزاد پیراپزشکی رو بیاری

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم