همکار همسرم ی خانم مجرده ک خیلی ناز و ادا براش میاد و غریبس. و اینکه قبلا همسرم ازش حرف میزد مثلا تعریف میکرد سرکار چی شده، نشده. الان اسمش میاد سکوت میکنه یا هر چیزی میپرسم با جزئیات تعریف نمیکنه .حس میکنم این دختره خیلی داره خودش نزدیک میکنه یا کرده.شما چی حس میکنید و ی مدت هم خیلی سرد بود من خیلی تلاش میکنم زندگیمون برگرده و مثل قبل بشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اون دختره رو کلا بنظرم میاد برای همه عشوه داره ،، همسرتون خوشش اومده ولی یا نیمخواد یا نمیتونه بهش ن ...
منم فکر میکنم خوشش میاد اخه ب من میگه چاق شو اونم تپله