2777
2789
عنوان

ای دختران سرزمینم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 60 پست
خونه بابای منم خوب نیس ولی نمیخوام از چاله دربیام بیفتم تو چاه

بازخداروشکر قابل تحمله خونه بابای تو

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد فک میکنین همه خونه باباشون دارن کیف میکنن؟من به شخصه روزی ۳،۴تا تاپیک گلایه ازپدرومادر میبینم که ...

شوهرخالم اینکارو با دخترخالم کرده بود 

خودمم از دست پدر مادرم کفری ام همش جنگ دارن 

یادش در قلبم ،همچون اذان در کلیسا دورتر از دور

دقیقا من ب این نتیجه رسیدم 

و فهمیدم ازدواج امریست بسی مزخرف 

و دارم تحقیق میکنم ببین تاپیک های خیانت و ...ریشه یابی میکنم ک اخرش ب این میرسم ک نباید ازدواج کرد

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
چقدر دقیق گفتی و  امضات چقدر خوبه  آدم های متفکر برق میزنن تو جمع هزار نفری هم که باش ...

دقیقا👍👍👍

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
بعد فک میکنین همه خونه باباشون دارن کیف میکنن؟من به شخصه روزی ۳،۴تا تاپیک گلایه ازپدرومادر میبینم که ...

خب یکی از دلایل ازدواج ناموفق بخاطر اینکه بخوای از پدر و مادرت فرار کنی در واقع از چاله میفتی توی چاه

نه اینطور نیست

تو این سایت کسایی که با همسرشون مشکل دارن دارن میان تاپیک میزنن درددل میکنن و راهکار میخوان

اما کسایی که همسرشون خوبه اصلا تاپیکی در این مورد نمیزنن بعد شماها فقط تاپیک مشکل با همسرا رو میبینین فکر میکنین کل دنیا اینطوریه

خدایا مرسی        

همیشه ، همه چیز    ،  دو سو داره  تا وقتی مسئولیت  گردن آدم نیست ؛  ت ...

بنظرم ازدواج بخشی از اینده ست همه ک قرار نیست ازدواج کنن

چقدر دقیق گفتی و  امضات چقدر خوبه  آدم های متفکر برق میزنن تو جمع هزار نفری هم که باش ...

لطف و محبت شماست حقیقتا 🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بنظرم ازدواج بخشی از اینده ست همه ک قرار نیست ازدواج کنن

ازدواج  بخشی از  زندگی  آدمهاست ،

ولی آدمهان  و تلاش شون  برای  بهتر فکر کردن و بهتر تصمیم گرفتن و بهتر انتخاب کردن  

و همه ی اینها منوط ب اینِ ک یه آدم چقدر خودشو میشناسه و چقدر سعی میکنه  معایب شو رفع کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهرخالم اینکارو با دخترخالم کرده بود  خودمم از دست پدر مادرم کفری ام همش جنگ دارن

منو بگو یه زن بابای لجن داشتم ازدوسالگی مامانم فوت کردو اومدمثلا مادری کنه واسه ما😐 تا۲۱سالگی که ازدواج کردم اذیتم کرد ب بدتررررین شکل ممکن بلاهایی ک سرم اورد رو فقط خدامیدونه.اخرای مجردیم میرفتم تویه فروشگاهی سرکار،پولامو میاوردم میدادم ب بابام ک اذیتم نکنن،بعدمن میرفتم حموم میرف فلکه آبو میبست شامپومیرف توچشامو میسوزوند،عین احمقابرانامادریم لباس میخریدم ک کاری بهم نداشته باشه اونم میگف این آت آشغالارو چرامیخری برامن مگه من اینارومیپسندم برویچیزگرون بخر.سال ۹۶ بلوزمیخریدم براش ۱۸۰تومن 

خب یکی از دلایل ازدواج ناموفق بخاطر اینکه بخوای از پدر و مادرت فرار کنی در واقع از چاله میفتی توی چا ...

خیلیامجبورمیشن عزیزم اون فشاری ک توخونه پدری روشونه تموم فکروذهنشونو درگیرمیکنه ک چیکارکنه ازاون جهنم خلاص شه.بخصوص دخترا تحملشون کمه

منو بگو یه زن بابای لجن داشتم ازدوسالگی مامانم فوت کردو اومدمثلا مادری کنه واسه ما😐 تا۲۱سالگی که از ...

این دعوای پدر مادرا له کرده روانمون و .دختر خالم چ روزایی کشید تا بالاخره راحت شد من ولی خبری نیست

یادش در قلبم ،همچون اذان در کلیسا دورتر از دور