ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد فک میکنین همه خونه باباشون دارن کیف میکنن؟من به شخصه روزی ۳،۴تا تاپیک گلایه ازپدرومادر میبینم که به شددددت دارن عذاب میکشن دخترای بیچاره.یکیشونو دوسه روزپیش مامانش نصف شب میخاس ازخونه بندازه بیرون ساعت ۱۲ونیم شب🤐 مگه همه مامان باباها خوبن؟بعضیاشون باباهاشون هرروز برای تفریح یکی دوبار شدید کتکشون میزنه اکثرشونومیشناسم
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
همه خونه باباها هم خوب نیست مثلا داداشا اینقدر گیر و غیرتین یا مادرها غرغرو
وایییی بزنم به تخته الهم صل الله محمد و آله محمد داداشم از وقتی از سربازی برگشت گیر نمیده ولی قبلا فامیلا هفته به هفته ازم میپرسیدن سالمی یا مردی
اصن با هم نمیساختیم
خخخخ
خاطره شد
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
دروغ است مجردا اینا همش توطئه دشمنه میخوان مردا رو به سمت خودشون بکشنننن
کوفت نگیری😂😂😂😂😂😂😂
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘