2777
2789
عنوان

ماهواره🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 13681 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان...وهرم هی میگه تلویزیون چیزی نداره اونو بیاریم نگاه کنیم..بعد خودم فیلمای ترکیه ای رو دوست ندار ...

بيار 

الكي خودتونو محدود نكنين

يكي از فاميلاي ما كلا ماهواره هيچ وقت نصب نكرد كه روي بچه هاش وا نشه صحنه نبينن

دخترش ١٦ سالشه به زور نگهش داشته همش ميخواد شوهر كنه با كلي پسر همزمان دوسته

نه بابا چه تاثيري من مسير تركيه اكثرا نگا ميكنم مسابقه ها رو نگا ميكنم چند تام سريال خوب دخترمم كا ...

خخخخخ خدا نکشت....کلی خندیدم...شما کدوم شبکه ها رو دارید؟میشه لیستشو بگین؟ 

همشون قفلن😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واااای...من زمینه شکاکیم دارم بدبختی🤦‍♂️🤦‍♂️

منم بدتر ازتو.خیلی بده .چرا نمیرین فیلم بگیرین هر شب  نگاه کنین؟مطمعنتره و بهتر.من خودم همینکار و میکنم .شبی یدونه فیلم ک خواهرم دانلود میکرد میدیدم مدتیه نگرفته  دنبالشم خیلیم خوبه چون خیلی وقت بود فیلم نمیدیدم.آی فیلمم ک خیلی خوبه🤣

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شبکه های فارسی کدوماست؟

خیلی هست شبکه فارسی جِم مشهورترینه سریالای ترکی نشون میده 

من و تو هم هست اون سریالاش کمتره 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
خوب خوبه اینطوری

منم مخالف بودم

حتی تو خواستگاری شرط کردم نباشه😐

الان اگه جمعش کنه کشتمش🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴