2821
2789
عنوان

ماهواره🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 13296 بازدید | 106 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شبکه های ناجورو  رو بگین قفل بذاره خود نصاب 

یا بعد نصب شبکه های فارسی رو بزارین بقیه رو پاک کنید 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
جدی؟. .یعنی چجوری؟

دیگه خودت فکرشو بکن کم گم شست و شوی مغزی میشین هردوتون.من سالها پیش داشتم ب شدتم وابسته اش بودم.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
وای‌ خوش‌ بحالت‌. نصابتون‌ کجاس‌ دربه‌در‌ دنبال‌نصابم‌.  مردیم‌ انقدر‌ فیلمای‌ چرت‌ صدا‌سیما‌ د ...

دوست شوهرمه...همدانیم...شوهرمم به خاطر همین ک تلویزیون چیزی نداره میگه بیاریم

من بچه بودم داریم شوهرم کردم داریم هممون نرمالیم فکرای خاک بر سریم نداریم😐

مگه فقط فکرای خاک برسریه🙄من خودمم سالها پیش داشتم ب شدتم وابسته بودم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جدی؟. .یعنی چجوری؟

نه بابا چه تاثيري

من مسير تركيه اكثرا نگا ميكنم مسابقه ها رو نگا ميكنم چند تام سريال خوب

دخترمم كارتون هاشونو ميبينه الان با اينكه بچه هست رو زبان تركيه كاملا مسلطه 

همم من با دخترم ميشينم كارتون ميبينم خيلي آموزنده هست كارتون هاشون انقد چيزي خوب احترام به بزرگترا مراسم و رسومات مذهبي مسلمان هارو خوب ياد ميدن عيد ها چه رفتاري داشته باشن ماه رمضون

يا نحوه نشستن تو كلاس درس و فوايد ميوه ها و سبزيجات خيلي چيزاي ديگه

بعد هي مامانم بهم ميگفت بزن عمو پورنگ هم نگا كنه چند بار زدم خونه مامانم عمو پورنگ ديدم اينا هر دفعه من ديدم داشتن ميرفتن خواستگاري ساناز😐😐

ما نداریم ک کارتیه یعنی نمی دونم باید هزینه داد برای یک سال

آهان...وهرم هی میگه تلویزیون چیزی نداره اونو بیاریم نگاه کنیم..بعد خودم فیلمای ترکیه ای رو دوست ندارم به خاطر اون فیلم ایرانی ها ک نمایش خانگی هستن میگه بیاریم

[QUOTE=165275432]مگه فقط فکرای خاک برسریه🙄من خودمم سالها پیش داشتم ب شدتم وابسته بودم[/QUO وابستگی ...

ب فیلمای ماهواره دیگه 😂😂😂😂😂راست میگیاروت اثرا نداشته اصلا😂😂😂😂