2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش حرصم میگیره شما دخترا خواستگار میخواید 

میدونی چرا چون خودم یه مشکل پوستی دارم تحت درمانم هستم هنوز بهبودی حاصد نشده و داستانش پیچیدس و همش حرصم میگیره شماها پوستاتون خوب همه چیتون ردیف فقط منتظرید یکی بیاد 

خوشبحالتون هم خوشکلتون خوش هیکلید پوستتونم هلو نه از جوش خبری نه از اگزما ورم و درماتیت و کوفتی فقط خواستم بگم خوشبحال تو و امثال تو که انقدر خوشبخت و خوشحالید 

تازه سن همتونم از من بیچازع کمتره من اواخر ۲۰ سالگیمم همتون رفتید ترشیدتونم من شدم و کسیم بهم نگا نمیکنه حتی نگامم کنه خودم اعصابم خورده نمیخوام کس دیگه ای درگیر این شرایطم شه چون خودم هر روز دیوونه ام ...

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
گلم خدا به دلت ارامش بده برات صلوات فرستادم

چه ارامشی خیلی وفته درگیرشم تازه الانم دو تا چله دارم میخونم 

خدایا بارون میادا 😭💜

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
من همش حرصم میگیره شما دخترا خواستگار میخواید  میدونی چرا چون خودم یه مشکل پوستی دارم تحت درما ...

ن والا من ۲۵ سالمه 

ان شالله مشکل پوستیتون بر طرف شه گلم برات ایه الکرسی میخونم

شفای همه ی مریضا صلوات