2777
2789

سر اینکه امشب سوم خالش بود و من حالم خوب نبود و نرفتم بهم گف امشب نیومدی تا یک ماه نمیذارم از خونه بیای بیرون 

با لحن خیلی بد 

من دو روزه قلب در گرفتم و شبا از ترس و فکرو خیال خوابم نمیبره حالم خوب نبود ک برم 

اون رفت منم رفتم سیگار گرفتم کشیدم 

وقتی اومد چ واکنشی داشته باشم 

در ضمن بهش گفتم تو هیچوقت کنارم نبودی تو این مجالس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سیگاری چه مارکی؟😁😂

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

الان سیگار آرومت کرد؟ فقط به بدن و ریه ها ضرر میرسونه

خودت بهتر میشناسیش بهتره واکنش سنجیده ای داشته باشی  اینجا الان میان میگن دعوا کن و... که بیشتر باعث جدال میشه 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️