2777
2789
عنوان

بتای 10000

| مشاهده متن کامل بحث + 67969 بازدید | 69 پست
زنگ بزن شوهرت برات بگیر یا خودت تو خونه درست کن نوش جونت بشه 

عزیزم از غذاها متنفرم نمیتونم هیچی بخورم حالت تهوع دارم

فقد سیب دوس دارم و میخورم

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیرم من رو موعدم بتا دادم ۸۵۰ بود امروزم بعد ۷۲یاعت تکرار کردم شد ۲۹۵۰ بردم دکترم گفت خوبه رشدش احت ...

گلم ینی باید دوباره برم آزمایش بدم چن روز دیگه؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ینی باید دوباره برم آزمایش بدم چن روز دیگه؟ 

نه بمون ۴ شنبه ببر دکترت ببینه اگ اون گفت تکرار کن فکر نکنم احتیاج به تکرار باشه باز دکترت بهتر میدونه فقط استرس نداشته باش 

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
عزیزم از غذاها متنفرم نمیتونم هیچی بخورم حالت تهوع دارم فقد سیب دوس دارم و میخورم

هرچقدر کم ولی بخور شنیدم نون سوخاری مانع از تهوع و بی اشتهایی میشه بعداز هفته ۱۲ راحت میشی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
نه بمون ۴ شنبه ببر دکترت ببینه اگ اون گفت تکرار کن فکر نکنم احتیاج به تکرار باشه باز دکترت بهتر میدو ...

باشه عزیزم ممنونم خداکنه زودتر چهارشنبه بشه

هرچقدر کم ولی بخور شنیدم نون سوخاری مانع از تهوع و بی اشتهایی میشه بعداز هفته ۱۲ راحت میشی 

اصن بوی هرچیزی حالمو بد میکنه

آش و پیتزا خیلی دوس داشتم الان اصلن میل به خوردنشون ندارم

بدتر استرسی شدم 🤣🤣🤣آخه تو خونواده مامانم و بابام هس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️از همه بدتر من خودم دو قلو نمیخ ...

وای خیلی خوبه که کاش خدا به من دوقلو بده

خدایا هم میدونی💞هم میتونی💞