2777
2789
عنوان

بتای 10000

| مشاهده متن کامل بحث + 67969 بازدید | 69 پست
چ جالب بی بیچکت منفی شده آزت مثبت خدا لعنت کنه بی بی چکو ک انقد آدمو ناامید میکنه

خخخخخ نه نه اشتباه نکن گلم 

اون بیبی چکم واس خیلی پیشه شاید 2 ماه پیش ک منفی شد و پریود شدم

اینماه من بیبی زدم مثبت شده عزیزم میخاستم عکسشو بذارم ولی خب سایت خرابه و نمیشد عکس بزارم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی خوبه که کاش خدا به من دوقلو بده

من علاقه ای ندارم به دو قلو

چون همون یدونه نینی آدمو حسابی مشغول و سرگرم میکنه ولی دوتا بشن دیگه واویلاس 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

طبیعیه تا ۳ ماه همینطوره بعد خوب میشی 

خداکنه گلم دیگه خستم کرده اذیت میشم 

گلم 10000 من خیلی عقب انداختم آخه 

نه .خوبه عددش

روز موعد یا چند روز بعدش اگر خیلی زیاد باشه جای شک داره وگرنه وقتی بیشتر از دو هفته از موعد پریود بگذره همینقدر میشه بتا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نه .خوبه عددش روز موعد یا چند روز بعدش اگر خیلی زیاد باشه جای شک داره وگرنه وقتی بیشتر از دو هفته ا ...

خب خدارو شکر 

خیلی فکرمو درگیر کرده 

تخمدان راستم درد میکنه نمیدونم بخاطر چیه

خب خدارو شکر  خیلی فکرمو درگیر کرده  تخمدان راستم درد میکنه نمیدونم بخاطر چیه

هیچ مشکلی نیس.این دردها هم طبیعیه.حتی تیرکشیدن رحم و تخمدان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
هیچ مشکلی نیس.این دردها هم طبیعیه.حتی تیرکشیدن رحم و تخمدان

آها مرسی عزیزم من همش توهم میزنم میگم نکنه خارج از رحمه 

دوران بارداری یه دوران پر از استرس و نگرانیه