2777
2789
عنوان

بتای 10000

67968 بازدید | 69 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

لطفن تا جایی ک میدونین کمک و راهنماییم کنین 

من بتام 10000 شده اگه اشتباه نکنم هفته ششم بارداری ام(از اولین روز آخرین پریودیم 47 روز گذشته) 

تو نت خوندم باید بالای 10000 باشه 

خیلی استرس دارم نکنه بارداری خارج از رحم باشه ذهنمو حسابی درگیر کرده 

به نظر شما من اشتباه میکنم بتام خوبه یا پایینه؟ 

تا 4شنبه هم دکترم نوبت نداد بهم😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

۱۰۰۰۰😳😳😳

من موقع آزمایش ۴۷ بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰؟

من بتام   ۴ روز تاخیر ۱۰۰۰ بود 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
۱۰۰۰۰😳😳😳 من موقع آزمایش ۴۷ بود

آره 

آخه من 47 روز عقب انداختم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من دوهفته از پریودیم گذشت بتام ۱۰۰۰ بود الانم سه سالشه هیچ مشکلی نداره خداروشکر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
۱۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰؟ من بتام   ۴ روز تاخیر ۱۰۰۰ بود

گلم 10000

من خیلی عقب انداختم آخه 

آره  آخه من 47 روز عقب انداختم

من بعده ۴۰ روز ۱۰۰۰بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من سه ماه بودم 250 بود😐 کاملا هم سالم

پس خیالم راحت باشه؟؟؟ 😔😔😔

قک کنم منظورتون ۱۰۰۰ باشه ها...نوشتین ۱۰۰۰۰ 

نه عزیزم درست نوشتم دقیقن عددیه ک رو برگه آزمایشم درج شده