وانیللللللللللللل مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1369 عنوان گود بای مای بی بی | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 18 پست سلام مامانا ایده میخام برا عکس گود بای مای بی بی کودک، میخام خودم تو خونه ازش عکس بگیرم یادگاری باشه 1399/09/01 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26157 بخاطر یادگاری میگم، چقد بی ادب حرف میزنین دوست ندارین تشریف نیارین تاپیک، عنوان زدم برا کسایی مثل شم ... من عاشق بچه هام .بزن نت یا اینستا . ازش عکس بگیر . بمونه . ی ماچ آبدار هم از طرف من بکن لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
وانیللللللللللللل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1369 من عاشق بچه هام .بزن نت یا اینستا . ازش عکس بگیر . بمونه . ی ماچ آبدار هم از طرف من بکن اینستا ندارم، ممنونم، من خودم دوس ندارم جشن بگیرم، فقط میخام خودم تو خونه ازش عکس بگیرم سن و ماهشو تاریخشو بزنم تا آلبومش که یادگاری بمونه، ممنونم عزیزم
لداع عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 3956 بخاطر یادگاری میگم، چقد بی ادب حرف میزنین دوست ندارین تشریف نیارین تاپیک، عنوان زدم برا کسایی مثل شم ... گلم ناراحت نشو معذرت میخوام قشنگ نخوندم متن رو دیدم گفتم شاید میخوای انتقاد کنی واقعا معذرت میخوام ازت