2777
2789

قاعدتا از قبل زیر نظر گرفتن

زنگ میزنن میگن اجازه میدین بیایم خاستگاری

ماهم میگیم ن😐😐😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رسم دختر بينون داريد؟

ن

دیگ پسر و پدر و مادرش یهو باهم میان خاستگاری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ما فقط سنشو پرسیدیم و شغل و سن برادرمم گفتیم.بعد گفتیم اگه بشه اول خودشون برن بیرون ببینن از هم خوشش ...

اون هفته پدرشوهره من نمیزاشت خواهرشوهرم و پسره برن تو اتاق حرف بزنن🤣

میگفت اول خانواده ها باید باهم حرف بزنن

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
چون خواستگاری مثل جنس خریدنه تو شهر ما رنگ پوست دخترو هم میپرسن کلا مزخرفه

خب این توهین نیست 

چون شماهم وقتی پسر میاد کلی سوالات مختلف از وضع مالی و کار و همه چی میپرسین و ظاهرشم بررسی میکنین بالاخره قرار انتخاب هم باشید

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ما دخترامون رو رو هوا زدن 

کلا پسرا میدیدن آنچنان دلشون میرفت که دیگه میگرفتن و سنتی نمی شد! 

ولی شنیدم یکی که مادر پسره گفته به عروس دمپاییتو درار کنارم بایست قدتو ببینم چقدره

بعدم کردنش بیرون ...

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز