خانما کسی هس باسنش لکه افتاده باشه و حالت دون مرغی هم شده باشه؟؟؟باسنم تو بارداری لکه افتاد دون مرغی هم شده بعد ی جوری زبر شده انگار سمباده هس همون قسمت لکه ها جوشای بزرگم میزنه ک از رو شلوارم دس بکشم پیداس...نمیدونم چیکارش کنم دکتر پوست رفتم ولی مرد بود روم نشد نشون بدم فقط براش توضیح دادم گف فقط میتونم ابرسان بنویسم کفتم نمیخوام گف باید لیزر کنی چن جلسه..جلسه ای۴۵۰ تا بهتر بشه..جلوشوهرم سختمه🥺🥺🥺
من پاهام میشه پایین زانو همشم موهام پیچ میخوره توپوست یه مدته بعد حموم روغن زیتون میزنم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب جایی من هسم همین ی دکترپوست هس اونم مرده..بچمم ۵ماهشه کروناهم میترسم دکتر و اینابرم...اصلا دلیلش چیه ب وجود میاد..شوهرم همش میگ چرا ب ا س ن ت مث قبل نیس چرااینجوری شدی ن تو روز میتونم بزارم منو ببینه ن اصلا چ روزش چ شبش دس بزنه بهم