2777
2789
عنوان

دون مرغی

126 بازدید | 8 پست

خانما کسی هس باسنش لکه افتاده باشه و حالت دون مرغی هم شده باشه؟؟؟باسنم تو بارداری لکه افتاد دون مرغی هم شده بعد ی جوری زبر شده انگار سمباده هس همون قسمت لکه ها جوشای بزرگم میزنه ک از رو شلوارم دس بکشم پیداس...نمیدونم چیکارش کنم دکتر پوست رفتم ولی مرد بود روم نشد نشون بدم فقط براش توضیح دادم گف فقط میتونم ابرسان بنویسم کفتم نمیخوام گف باید لیزر کنی چن جلسه..جلسه ای۴۵۰ تا بهتر بشه..جلوشوهرم سختمه🥺🥺🥺

عزیزم من چند تا دکتر رفتم لیزراینا الکیه اصلا درمان نداره فقط بت میگن چرب نگهدار که دون مرغیش کمتر نشون بده ولی از بین نمیره اصلا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پاهام میشه پایین زانو همشم موهام پیچ میخوره توپوست یه مدته بعد حموم روغن زیتون میزنم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تاثیرم داره؟؟

خیلی کم بهتر شده سفید آب هم میکشم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خب جایی من هسم همین ی دکترپوست هس اونم مرده..بچمم ۵ماهشه کروناهم میترسم دکتر و اینابرم...اصلا دلیلش چیه ب وجود میاد..شوهرم همش میگ چرا ب ا س ن ت مث قبل نیس چرااینجوری شدی ن تو روز میتونم بزارم منو ببینه ن اصلا چ روزش چ شبش دس بزنه بهم