2777
2789
عنوان

لاستیک تعاونی

428 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی بوده خودش یا شوهرش لاستیک تعاونی ثبتنام کنن؟؟ چندروز طول کشید ب دستتون برسه؟ از چهارشنبه محموله وارد شهر شده ولی هنوز نیاوردن 🤔 

خدایا شکرت💜

سلام بچها ب چن نفر ب کارمجازی نیاز دارم اگه کسی هس ب این ایدی خبر بده @yasiii7 ایدی تل

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من الان دوماهه تو نوبت ثبت نام بود دو هفته پیش بالاخره موفق شد ثبت نام کنه پنج روز پیش پیامک او ...

خب پیامک نیومده هنوز واسه ما ، یعنی خودشون نیاوردن دم در خونه؟؟ حدودا یک و دویست شد فک کنم

خدایا شکرت💜
رفتین از پست تحویل گرفتین؟؟

نع آدرس دادیم فرستادن جلو در.. اونجا میزنه آدرس محل سکونت دیگه. پر کنی فرمو آدرس دقیق بدی خود‌شون میفرستن

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
نع آدرس دادیم فرستادن جلو در.. اونجا میزنه آدرس محل سکونت دیگه. پر کنی فرمو آدرس دقیق بدی خود‌شون می ...

خب اگه کسی خونه نباشه چی؟؟ من الان یک هفته شوهرم ثبتنام کرده میگه از خونه اصلا بیرون نری ک میخواد لاستیک بیاد ، اعصابم بهم ریخته ، اگه یک ماه طول بکشه چی

خدایا شکرت💜
خب اگه کسی خونه نباشه چی؟؟ من الان یک هفته شوهرم ثبتنام کرده میگه از خونه اصلا بیرون نری ک میخواد لا ...

ن دیگه باید خونه باشی اکترا صبحا میارن بعد تا دو هفته بعد حتما میاد.. حالا ک کرونا هم هست کجارو داریم بریم خواهر... یکی  دوهفته صبر کن میاد برات 

ن دیگه باید خونه باشی اکترا صبحا میارن بعد تا دو هفته بعد حتما میاد.. حالا ک کرونا هم هست کجارو داری ...

اره خب یک موقعی داروخونه ای خریدی پیش میاد یک هفتس پامو از خونه بیرون نزاشم ، اوکی عزیزم ممنون 

خدایا شکرت💜
اره خب یک موقعی داروخونه ای خریدی پیش میاد یک هفتس پامو از خونه بیرون نزاشم ، اوکی عزیزم ممنون 

عصرا برو صبح میارن اونا اکثرا.. 

خواهش گلم 

شوهر من الان دوماهه تو نوبت ثبت نام بود دو هفته پیش بالاخره موفق شد ثبت نام کنه پنج روز پیش پیامک او ...

سلام بانو شما از لاستیک دولتی راضی بودید؟ 

man ashegh gol  pesaram hastam  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792